Habis07 ya çok komiksin başhekim misin hayır bak güzelim o hastanelere devletimiz en muntazam hizmeti veriyor tabiki milyarlarca insanla konuşuyorlar ama bu bana yapılan tavrı görmediğin için yargılama hakkı vermez,sen rahatsız olmadın başından gelmesin inşeAllah ama cidden şunu bil kafana göre burda ahkam kesemezden burda bana diyorlar bunu kişilere edilmiş hakaret yok varsayım herkes seninle aynı düşünecek ya saygı duymayı öğren insanların kendi düşünceleri bu senin anayasa hukunun insan hakları maddelerinden haberin yok sanırsam bu ülkede fikir düşünce özgürlüğü var bence dersin bu söylediğinize katılmıyorum dersin bana yada o yorumu yazana hakaret edemezsin Buda nikname bir adında olsa belki burda sağlıkçıların tapması gereken görevleri yerine getirmedikleri için hukuki işlemler nasıl var seninde hadsizliğin benim özgürlüğümü kısıtlayamaz aynı işlemi sende yaşarsın buradaki nikname güvenme lütfen adelet her yerde var 💪🏻 Lütfen yine yanlış anlama hamilesin hala anlayışla yaklaşmak isterim ama cidden benim formumu kirletme !.