Hanifeak AA orasıda mı öyle eltim orda doğurmuş eskiden söylemişti iki yıldan fazla oldu işte ama neden böyle oluyor ki hala çözemedim devlet hastanelerinde doktor ve kadın Doğum bölümü hatta Doğum hane yok ama şunu fark ettim sadece devlet olan hastaneler de memnun kalıyor halkımız nedense bu eğitim Araştırmalarda hem bölüm doktor hemşire ebe personel ve yedi yirmi dört her poliklinik ve bölümden doktor olduğundan doktorlar muntazam çalışıyorlar ama personeller hayattan bezip karşısındaki bir hasta bile olmadan bu hizmeti bizlere veremeyince işsiz kalacaklarının farkında değiller bir ambulans bile en yakın eğitim araştırma hastanelerine hemen sevk ediyor amaç sadece her zaman her şekilde her vakaya bakacak doktor olduğundan bu şikayetimide dike getirdim mümkün olduğunca istenilen devlet hastanelerini şikayet edip doktor sayısını artırıp gece ve gündüz artık sistemi kendileri bilir ayarlayıp acil kadın Doğum doktoru olmasını bildirmek gerekiyor ben yaptım inşeAllah sonuçta alırız yani saçmalığa bakım Pendik devlette yada Sultanbeyli devlette ebeler hemşireler hepsi var doğumhane hizmet veriyor ama sırf doktor ayarı yapılamadığından bizler eğitim araştırmalara gidiyoruz bazen sezaryen ve bebeğin tehlikeli durumlarındada eğitim araştırma ya sevk ediyorlar onu bir nebze mecburiyet çünkü yenidoğAn yoğunbakımları eğitim araştırma ve kadın Doğum ve çocuk hastanelerinde bulunuyor,bugünlerimizde şükür dahada düzeltecek inşeAllah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻