beyzamci Kızlar çok afedersiniz tuvaletten sonra peçeteye kahverengi leke geldi açık kahveydi 5+2 haftalık hamileyim🥺 normal mi???? Dün kese normaldi düşük riski yoktu…
TugceAbdullah beyzamci Korkma canım yerleşme kanamasıdır o haftalarda bendede olmuştu doktorum kırmızı gelirse gel demişti banada şuan 24+1 haftalığız ☺️
Duygucesur beyzamci yerleşme kanaması olabilir ama ihmal etme. Benim de 14 haftalikken doktora gittiğim gün gelmişti doktor bana bugün iyiydi ama 1 dakika sonra ne olacağını bilemeyiz demişti.
Ruhsuz Ben de 7+3 bugun kahve renkte lekelenme başladı ,psikolojim bozuldu hemen,bugun de kalp atışını duymuştuk sonra tekrar gittim düşük önleyici ilaç verdi gönderdi 😏
inciminel beyzamci korkma canım inşallah Allah’ın izniyle bir şey olmaz bana da olmuştu. Bazı kadınların gebeliği kanamalı geçiyor. Biliyorum çok zor bende yaşadım ama sakin kalmaya çalış bebiş için 🫶🧿
beyzamci inciminel inşallah kuzum benim maalesef bir düşüğüm var tabi o farklıydı aşağıdaydı etrafı kanamalıydı bunda bir sıkıntı yoktu anlamadım
beyzamci Ruhsuz aminn canım baktı keseye normal yeri çok güzel kanama yok dedi kan uyuşmazlığı iğnesi ve düşük önleyici iğne vurdular. 10 gün Progestan kullanıcam kanama olmazsa kesicem bakalım olmaz inşallah
beyzamci inciminel canım baktı keseye normal yeri çok güzel kanama yok dedi kan uyuşmazlığı iğnesi ve düşük önleyici iğne vurdular. 10 gün Progestan kullanıcam kanama olmazsa kesicem bakalım olmaz inşallah
inciminel beyzamci benim ilk kanamamda da aynı şekilde tedavi uygulamışlardı. Bizim de kan uyuşmazlığımız var. Geçecek inşallah Allah yardımcımız olsun 🤲🥰 çok geçmiş olsun.
269522 inciminel kan uyuşmazlığı olduğunu nasıl anladılar merak ettim bende iki düşük yaşamıştım şimdi hamileyim sadece kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum 6 haftalık oldum ara ara azıcık kahve leke geliyor benim de
beyzamci 269522 ben a rh - negatif eşim b rh + pozitif anlaşılmayacak bişey yok ki evlenmeden önce biliyordum
inciminel beyzamci valla 2 gün oldu geçeli 3 hafta falan i kahve pembe kırmızı olarak geldi ama şükür bitti inşallah bir daha gelmez 🥹
269522 beyzamci ben de tahlille falan bakılıyor sandım o yüzden sordum bana bakmadılar mı acaba diye teşekkür ederim