minikmucizemmmmmm gamzesonmez teşekkürlerr, daha başında olduğum için merak ediyorum fikir ediniyorum tabii gene en doğru karar doktorun ve bebeğin durumu 😊
minikmucizemmmmmm Mhtpflz yaa valla bende bilmiyorum riske atmadan sezaryen ol diyo bir yanım, diğer yanım da bi kist için normalden vazgeçme diyor. İlk gebelik ilk doğum normal olsun isterim tabiki ama bakalım doktorla anlaşcaz bi şekilde 😊
gizem3435 minikmucizemmmmmm bir tanıdığım tüp bebekle normal doğum yaptı. Yani ille sezaryen olacak diye birşey yok ama genelde özeller riske atmayıp sezaryen yapıyorlar sanırım.
minikmucizemmmmmm gizem3435 evet doktorum özelde bide devlete gitcem bakayım ordakinin düşünceside aynı olursa riske atmadan sezaryen olurum. Bebeğim sağlıklı olsunda doğum şekli çokta önemli değildir😊
Mhtpflz minikmucizemmmmmm o an nasıl olursa öyle olur bi bakarsın bi anda sancın gelir açılma olur pıt diye doğururuz bakalım akışına bırakalım😇
Ozge1708 minikmucizemmmmmm Aynen canm tek sağlıkla gelsin de doktorun ne derse onu dinle bnce. Sezerayn oldum a hiç zorluk çekmedim çok rahattım. Şimdi de kendiliğinden hamile kaldm surpriz oldu bize çok olmuyordu çünkü hiç. 26 haftalık oldum
minikmucizemmmmmm Ozge1708 bende bir sonraki kendiliğinden olur diye umut ediyorum nasip tabiki ama çoğunlukla öyle oluyormuş😊
Kucuk_melegim minikmucizemmmmmm bende tüp bebekle hamileym normal doğum yapicam inşallah doktorum bana normal hamile kalmış birinden farkin yok dedi bebekte pozisyona uygunsa hic bir sıkıntı yoksa normal doğum yapiyorlar bende oyle yapicam inşallah bebiş pozisyonu aldi
Kucuk_melegim Ozge-Ka evet canim bende normal yapicam benmkide tüp bebek bebeğin poziyonu uygunsa bir sıkıntı yoksa normal doğum yapiyorlar