Rabiamasat Kızlar 35 haftalık olduk son iki üç gündür nefes alamıyorum birden kasıyor bebek kendini günde en az 10 defa oluyor bu sancı dediğinz şey bu muuu dönemiyorm yataktaa🐣
Gulsahh Rabiamasat gunde 10 11 kere olmasi normal bunlar yalanci sancilar olarak adlandiriliyor sıklaşırsa gercek sanci . Kasilmalar baslamis doguma hazirlik yapiyo iste
Esra___ Rabiamasat Cnmm 37+4 haftalık olduk biz de benim de birkaç gündür kasılmalarım çok sıklaştı gün içerisinde 10-15 defayı geçtiği bile oluyor dün kontrolüm vardı nst çekildi sancı falan çıkmadı 🤦🏻♀️
Rabiamasat Ceydadefne1 Kollarınızı havaya kaldırabiliyormsnz ayaktayken gerilemiyorm ben batıyor cnmı acıtıyor resmen kuzucuğum 🐑
ebru23 Rabiamasat annem sen karnimdayken basini bi dayiyodun gogus kafesime diyodu nefes alamiyodum diyodu. ins benimkide yapmaz
parasetamoll Rabiamasat benim 30 dan beri böyle ve sancılarım çıkıyor nst de gerçi nefes kesilmesi bir kaç gündür başladı ama tek başına kasılma sertleşme oluyordu karnım devriliyordu yamuk oluyordu 😂
Esra___ Rabiamasat amin cnmm inş doktorun da dua et çok bekletmesin ama hep de genelde 40ı geçiriyorlar dedi kısmet bakalım