Hrykmrcglr Merhabalar bugun gebe oldugumu ogrendim cok heyecanliyim ve uyuyamiyorum sizin ilk gununuz nasil gecmisti ayrica kilolu bir sekilde hamile kaldim pcos tanisi da bulunmakta bu yuzden bu gebelik bir mucize
Bebegimizolsun Hrykmrcglr pcos hakkında bilgim yok ama bende kilolu hamile kaldım ama dikkatli ilerleyerek bişey olmuyor canım merak etme,kaç kilosun
story Hrykmrcglr Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah ☺️ Bizimki de normal yolla olmaz denilen mucize bir gebelikti hamile olduğumu öğrendiğim gün aylardır uyumadığım kadar huzurla uyumuştum. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu. Kiloyu da kafanıza takmayın diyetle dikkat ederek sağlıkla geçirirsiniz hamileliğinizi.
Aysenur222 Hrykmrcglr kiloluysan canım şeker tiroit bunlara sürekli baktır saglık ocagında kililularda cok yüksek cıkma ihtimali var diyet listesi yap kendine oranda kilo al bide ben zayıf oldugum halde dikkat ediyorum
Buse-ozdmr Hrykmrcglr hayırlı olsun valla bende kilolu olarak kaldım 70 tim suan 87 daha önumde 3 hafta var doğuma 90 kusurle doğum yapıcam galıba😂
Ebrulicee Bende 9ekim sabahında öğrenmiştim. Sağlıklı beslenerek kontrollü giderseniz bir sorun yaşamazsınız. Sağlıkla kucağınıza alın 🙏
Bebegimizolsun Hrykmrcglr 128le kaldım ben şuan 131 kg 33 haftalığım Zaten 10 kg ye kadar normal daha fazlası zarar diyorlar ama zaten kilolu olduğumuz için çok almıyoruz yani ben öyle çok almadım
Hrykmrcglr Buse-ozdmr benim korkum dogumdan sonra bebekle aktif bir sekilde ilgilenememek pazartesi gunu doktor tavsiyesi ile diyetisyene baslayacagim umarim cok kilo almadan atlatirim sureci siz bana gore cok zayifsiniz ben 95 ile gebe kaldim 😂
Berfindmrcan21 Hrykmrcglr 12 Temmuz gece 11 de öğrendim öbür gün düğüne gittim pcosluyum bu arada ama Allahım hiç aratmadı şükürler olsun
Hrykmrcglr Berfindmrcan21 hahahaha ben elim gobegimde geziyorum gercekten cok korkuyorum suanda sanirim daha cok kucuk diye
Hrykmrcglr Turgutaykader aslinda gebe kalmak İcin cok arastirma yaptim adet takibi aralikli gunler sık gunler eskilerin soylediklerine kadar her seyi biliyordum ama gebeligimde bunlarin hic birini yapmadim hatta adet surecim gecikene kadar ihtimal dahi vermiyordum cunku sadece yontemlerle gebe kalabilirim saniyordum ama bunlarin cok aksi bir sekilde gebelik oldu hic bir sey yapmadim suan 4 haftalik grbeyim daha cok yeni
Summerwine Hrykmrcglr aynı şekilde hem pcoslu olup hem kilolu hamile kaldım.Testi yaptığımda duygularım karmakarışıkti.Mutluluk,sevinç,korku..Şu an 32+0 oldum şükürler olsun.İnsallah güzel bir süreç geçirip bebişinizle kavusursunuz🌼🌸
Hrykmrcglr Summerwine insAllah cok tesekkur ederim sizler de hayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah❤️
Papatyaseverrr_ Hrykmrcglr bende ayni durumdan muzdaripim sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallah benim icinde dua edin🌸❤️
Hrykmrcglr Papatyaseverrr_ tabii ki dua edecegim umarim hayirlisiyla en kisa zamanda mujdeli haberleri sizde alirsiniz ❤️
MadameHappy34 Hrykmrcglr Elim göbeğim de gezdim ilk 3 ay 😎😎 çocuk düşer diye çok korkuyordum 9 aylık hamileler gibi dikkat ediyordum 🤣ashdjfjg