Serpil11 Esmerveee Allahim ne kadar bilgili ve kültürlüsünüzz Esmerveee öğretmenim eski yazışmalarina bak çoğulluk kavramini goreceksin mahçup etmek istemem ama biz guldük biz egleniyoruz derken tekilmi oluyor cogulmu oluyor
Esmerveee Serpil11 Canım cidden muhattap olmak istemiyorum ama hani ben ve bu postta diğer yazıştıgım arkadaslar (senin dışında) olunca BİZ olur hepimize birden BEN denmez ... Öğrenin artık şu zamirleri ya lütfen ya🤗mahcup olması gereken kim şimdi anlamışsındır umarım ...Artık sana cevap vermeyeceğim kabak tadı verdin bb
Habibeseyit Esmerveee yaa şuan 39 haftaya girdik ayni banada öyle diyolar hatta kaynanam dedi bugün yengen diyo diye erkek mi acaba diye diyorlarmış gerçekten milletin kafası neyse anlamiyorum insanı bir hoş ediyolar
ZeynepSabancay Esmerveee ahahah😂😂😂😂 bana da aynısı oldu annem bile erkek olacak görürsün sürprizi diyordu😂 tabiki kız oldu.
Duyguvv Esmerveee bana oğlumda doktorum emin değilim erkek gibi demişti sonrasında aynı doktor kesin kararım kız dedi farklı doktora gittim oda kız dedi ama ben erkek hissettim bi takım mavi bi takım beyaz aldım hastane çıkışı belli mi olur diye 😂😂 doğar doğmaz cinsiyet sordum erkek
Serpil11 Esmerveee cogul zamir oluyor hocaaaa sana ben dedim zaten az egit kendini kendinle çelişiyorsunn kasaptanmi aldin diplomanı Arkadaslar kişi nasıl engellenir Allah aşkina bi yardim
buse007 Esmerveee canım şuan usgler çok kaliteli milyonda bir o ihtimal bana da aynını diyolar tamamen vücut yapısıyla ilgili kafan hiç karışmasın, milletin dediğimi tahminleri mi, kaliteli usgler okumuş doktorlar mı ☺️ çok çok düşük bi ihtimal
Esmerveee buse007 Biliyorum Canım benim muhabbet olsun dedim bak ne kadar fazlaymış benim gibi olan 😹 Allah sağlıklı hayırlı evlat versin tabiki dediğin gibi
Baranbaran Banada 11 hafta bitmek üzereyken yüzde 60 erkek dedi doktor 12 haftada bacak arasinda bisi göremedim dedi yüzde 90 kizdir dedi yarin gidecem 13+4 bakalim ne dicek yarin ins kessin bisi derde az cok kendimi alistirayim kafami baya karistirdi bakalim ama nedende erkek hissediyom ben valla😄