Esmerveee Serpil11 hadi canım hadi canını kim sıktıysa onunla uğraş şu güzel eğlenceli postun altında gülüp eğleniyoruz kızlarla araya limon 🍋 olup durma da millete kendini daha fazla güldürme anne adayısın sen büyü artık ama aaa 🤣
Esmerveee Sadoli haha milletin ağzı torba değil ki büzesin neyse iyi eğlendik böylece epey varmışız ayni dertten muzdarip 🤣🤣
Esmerveee Serpil11 bunca insan kahkahalarla cevap vermiş eğlenmişiz sen ciddiye alıp baya baya sıkıntı yaptın kendine asıl sen ne kullanıyorsan ver de biz de kullanalım diyeceğim ama normal olmayan sen olduğun için sen de bırak da kullandığını katıl bize gül eğlen coş,hayat bunları takman için çok kısa beybisi 🤣
Serpil11 Esmerveee aman Allahım öğretmenmisinn keşke bunu demeseydin yıkildim şuan eğitim sistemimizin geldigi durum işte içler acısi neyse saglicakla kal sagı solu takma çok
EmelBG Esmerveee Aman canım ya etrafındaki insanları niye umursuyorsun .Banada öyle diyorlar onlar nereden bilecek laf olsun torba dolsun 💁🏼♀️
Esmerveee Serpil11 bir öğretmen olarak kurduğum hiçbir cümle çoğulluk arz etmiyor canım hakaretini aynen iade ediyor seviyenle daha fazla muhabbetimi idame ettirmiyorum 🤗Allah senin de yardımcın olsun cahillik zor zanaat olsa gerek vesselam ... 👋
Esmerveee Serpil11 orijinal ol dediklerimle gelme bana ama dur özür dilerim tabi bu da kapasite meselesi🙂
Serpil11 Esmerveee Allahim ne kadar bilgili ve kültürlüsünüzz Esmerveee öğretmenim eski yazışmalarina bak çoğulluk kavramini goreceksin mahçup etmek istemem ama biz guldük biz egleniyoruz derken tekilmi oluyor cogulmu oluyor
HalisEbruoban Esmerveee canim banada aynisini soyluyorlardi ama kizim oldu o senin fizik yapinla alakali bence 😀
Esmerveee Serpil11 yıkılan ben oldum çoğulluk kavramından bi haber biriyle bu kadar tartıştığım için harcadığım vakte yazık ne diyim Allah ilmini arttırsın inşaallah hadi herkes dengiyle muhattap olsun artık 👋
Esmerveee Serpil11 bu arada misin ayrı yazılır Serpil11 bu arada misin ayrı yazılır su an da ayrı yazılır madem kader karşılaştırdı bi katkım olsun geri kalan hataların da ev ödevi olsun sana 🤣
Suzitosuzi Esmerveee Yok canım seninki artık değişmez o kadar da değil 😁 ama burda okuduğum bazı hikayelerden ben de etkilenip rüyamda gördüm erkek doğurdun diyorlardı ağlaya ağlaya hayır benim kızım olacaktı diyorum 😁😁 herşeyden etkileniyor hamileler işte
Bskrt Esmerveee bende 26. Haftadayım herrkes basenin yok, sivilcen çıkmamış karnın sivr diyor Vallahi her ultrasonda ödüm kopuyor erkek diyecek diye 😅😅😅 herşeyini aldk çünkü İnsanlar ne tuhaf ya inanmam desekte şüpheye düşürüyorlar