MerveeMerve Fatoxd 12.haftaya kadar folidays folik asit kullandim. Sonrasinda bunu birakip 1 ay previt positive-omega kullandim o biraz agir gelince ocean mummy’ye gectim. Ayrica ferro sanol ve d3 total kullaniyorum
Hilal2 Ebrarayna baş dönmesi gö kararması bayılcak duruma gelmek kusma evde halı kalmadı baş ağrısı vs
Buse-ozdmr _gulumm 6,8 den ilaç kullana kullana 2 lere düşürdük suan geme yukselmıs kan verdım 2 gun once 4,8 e yukselmıs ilacın dozunu yukseltecek doktor🙁
_gulumm Buse-ozdmr benim ki 47 çıktı ne yazık ki bı haftadır levotiron 75 kullanıyorum 15 gün olunca bende kan verecegim insallah benim de düşer 🤲
Hilal2 BegumBG baş dönmesi göz kararması bayılcak duruma gelmek kusma evde halı kalmadı baş ağrısı vs
annekuzusu_ Fatoxd omepa vm kan ilacı ve kemikler için bi damla benimkiler bu kadar ayriyetten prilam bulantı ilacı ve tiroit ilacı
Emiine1 Ilkbebe-34 bnm ilk gebeligim daha yeni öğrendik 5.haftadayiz doktorum bana decavit pronotal magosit ve ferrozinc yazdı sizce kullanmalı mıyım olumsuz etkilemez degil mi
Tatli2 İmom omega d vıtamıni zaten var. Ayrıca d vıtamınıe gerek var mı acaba. Coledan 4 damla verdı ama ımom omega kullandıgım ıcın ıcıyorum ben
Ipekkk- yumamiii ben şu şekilde duymuştum zaten vucüt fazla folikasidi dışarı atıyormuş . Bence olumsuz ve kötü düşünmeyelim sonuçta bir çok vitamin ve demir ilacı içinde folik asit var
Gule_123_123 SsSonguS bende bu ilaçları kullanıyorum tiroid ve kan ilacını aç karna beraber mi içiyorsunuz yada aralarında kaç dakika ara koyuyorsunuz
SsSonguS Gule_123_123 Hafta sonu girmediğim için şimdi gördüm :) Evet önce tiroit ilacını içiyorum bi yarım saat sonra da gynoferoyu içiyorum.. o sırada kahvaltı hazırlıyorum
Gozde1225 Nilsss1907 cunku devlet baska folikasit karşılamıyor mecburen devlet ve sağlık ocağı onu yazıyor ama hamileliğinde 3 özel doktor değiştirmiş biri olarak asla ama asla önermiyorlar içerisindeki bişey çok fazlaymış ve sorun yaratabiliyormuş. AA nasılsa devlet karşılıyor diye almamak lazım..