Rabia04_09 Fatoxd bende sizinle aynı haftadayım. 12. Haftada folik asit kestikten sonra D vitamini, omega ve Demir ilacı kullanıyorum artı olarakta coraspin kullanıyorum
AyseSydm Tdemirol Kolesterolüm yüksek çıktığı için hamileliğim boyunca hiç vitamin kullanmadım ben, vermedi doktorlar. Sadece demir hapı kullanabiliyorum
Gulsengulsen Fatoxd d vit eksiklipim olduğu için onu kullanıyprum demir takviyesi alıyorum omega da kullanıyorum. Şimdi de saç dökülmesi şikayetimfenden dolayı magnezyum gün aşırı kullanıyorum. Her doktor bunları veriyor zaten. İhtiyaca göre değişiyor.
09-11-22 Buse-ozdmr bende de tiroid var değerlerim çok yüksek çıktığı için kullanıyorum doktorunuz bununla alakalı olumsuz bişey söyledi mi sizlere de bebeğin gelişimi ile alakalı
Cansu261 Buse-ozdmr ayni bnde tiroidim var ayni ilaclari iciyorum Allah bir avazda kavistirsun bizi yavrularimiza
Cansu261 Buse-ozdmr ayni bnde tiroidim var ayni ilaclari iciyorum Allah bir avazda kavistirsun bizi yavrularimiza
muallimehanimmom5 Fatoxd elenatal 2 kullanıyorum doktorum oldukça bilgili ve deneyimli hamileliğim basımdan beri kullandırıyor doğuma kadar devam dedi omum dışında kan ilacı ve d vitamini kullanıyorum
Hilal2 Ebrarayna baş dönmesi gö kararması bayılcak duruma gelmek kusma evde halı kalmadı baş ağrısı vs
_gulumm Buse-ozdmr bende tiroidim olduğunu öğrendim ve doktor yükseğin de yükseği dedi 😓 çok geçmiş olsun size de değeriniz kaçtı acaba
Buse-ozdmr _gulumm 6,8 den ilaç kullana kullana 2 lere düşürdük suan geme yukselmıs kan verdım 2 gun once 4,8 e yukselmıs ilacın dozunu yukseltecek doktor🙁
Gamzerstoglu Fatoxd bana elanatal 2 verdi doktorum sayamayacağım kadar vitamin var içinde başka sa birşey kullanmıyorum
Benvebebegim Ben 13 haftalığım doktor bana folik asit devam dedi. Folik asit 3 aya kadar kullanılmıyor mu ? Ek olarak d vitamini verdi, 3 günde bir de multivatimin dedi. Böyle kullanan var mı ? Benim ki bir garip geliyor bana 🙄