rose_gold_26 Busra_er1 Bizde 15+ 5 iz bir kaç gün önce çok hafif bir şey hissetmiştim ama bu gece bariz belli minik minik göbeğimin biraz altında hissediyorum 🥺 Çok şükür bin şükür diyorum nasıl bir mucize onunla aynı bedende olmak 🥺 🤲🏻
Azeriqizi Busra_er1 bende 16dan hiss ediyorum 17hafta bazi gunler kipir kipir bide karnimiz doydugunda😀ac oldugunda hanfendi kimidlamaz.bide kilon azsa daha cabuk hiss edilir
B-ebek Masell 18+3 de hissetmiştim ilk gebeliğim ☺️ kendini dinlemeye başla canım yakındır kuzunla tanışman ☺️☺️☺️
Sisilla 17+3 te içimde sanki hani kola koyarsın asidi patlar ya bardakta onun gibi bi his Mısır patlıyo gibi çok değişik ben öyle hissettim ilk defa 🥹
Duygu2727 Benim üçüncü gebeliğim bugün 16 haftalık olduk daha hissedemedim hareketlerini merakla bekliyorum ama ☺️
Vehim Busra_er1 tam aynı gündeyiz. Son adetim 03.10 ben de dün bir şeyler hissettim ama bağırsak hareketi miydi bebek mi emin olamadım.
Likayolcusu Yasemindursun benimde ikinci gebelik kusma bitti bulantı da çok az kaldı o da geçicek inşallah 🥰