Kucuk_melegim Deletedmom_33 fitil 2 kerelik kuzm birini sali kullandim birinide yarın aksam kullanicam
Kucuk_melegim Mhmtefeaysnr ben gavur memleketindeym burdaki doktorlar bilmez sirkeyle tahareti 🤣 o yuzden burda soruyorum eger doktorunuz sorun gormediyse bende kullanicam günde kac defa dedi peki
Mhmtefeaysnr Kucuk_melegim onu söylemedi bende burda okudum fazla kullanılmaması gerektiğini sonra bir arkadaşıma sordum oda doktoru önerdiği için kullanmıştı ona haftada bir demiş bende o şekilde deniycem
Deletedmom_33 Kucuk_melegim inşallah etki eder sirke vs asit içeren seyelr sonuçta ister istemez baya yakar
uraz_ve_annesi- Kucuk_melegim doktorum kesinlikle kullanma ph dengesini bozar önce rahatlatır ama sonra başka sıkıntılara yol açar ilaçları kullanıp kökten halletmek lazım demişti bence kullanma
Kucuk_melegim uraz_ve_annesi- 🙄🙄🙄 ay kafam alak bulak oldu kendi doktorumda anlamazki sorsam dicek ne alaka kullanmaym ozaman
Hernasipvaktineesirdir Kucuk_melegim bende fitil kullanırken temizlemek içinde sirkeli su kullandım bi zararı olmadı canım
Hernasipvaktineesirdir Kucuk_melegim ben içtiğim suya bile katıyorum 1 bardağa 1 yemek kaşığı kadar. (Doğal ev yapımı elma sirkesi) Hep faydasını gördüm şimdiye kadar. Tabi siz yine de doktorunuza danısıp içinize sindiği gibi yapın 😇
Elvancn Dilara556 her iç çamaşırı degistirdigim de mi bir damla damlatim yoksa duş aldığım zaman mi 3 güne bir mi damlatim
Dilara556 Elvancn bence 3 günde bir daha iyi olur çok sık damlatma bana iyi geldi sana kötü de gelebilir deneyerek kullan
Elvancn Dilara556 neler yapıyorsunuz ben ne yapsam fayda yok yine olmuşum 15 gün önce antibiyotik kullandım yine oluşmuş enfeksiyon 🤦
Dilara556 Elvancn nioli yağı kullanıyorum . Elma ya da üzüm sirkesini duş suyuna katıp inceltip kullanıyorum. Yoğurt içine sarımsak koyup tüketiyorum . Bide közlenmiş soğan yiyorum enfeksiyonu geçiriyor