Xsare Kızlaar 33+1 olduk doğum korkusu sarıyor beni nasıl olcak nasıl yapcam ya bişey olursa hep böyle vesvese yaşıyorum son haftalara yaklaştıkca kafam hep korkuyla dolu varmı böyle olan benim gibi 🙄
Serifehaydar Xsare korkmayın Allah oyle bi yardım ediyor ki her şey unutup ikinciye üçüncüye cesaret edebiliyorsun… Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Zehrasimralina Xsare bende 37 haftadayim senin gibi korku kaygı endişe yapamazsam doguramazsam bir Şey olursa bir sürü şey seni çok iyi anlıyorum ama rabbimiz elbette bir kolaylık yardım gönderecek buna inanarak dualarda ediyorum icim rahatlıyor az da olsa ama yinede korkularımı ele geçiremiyorum tabi rabbim yardım etsin bize bol bol dua ediyorum her gün meryem suresi dinliyorum sana tavsiyem sürekli “summes sebile yessera” bunu tekrar et el-mübdi er-rakip allahım bu isimlerini tesbih et inşallah korkularımız geçer rabbim korkularımızı alsın yardım etsin inşallah
Aylin5550 Xsare 30. Haftaya girdim be beynimden çıkmıyor o korku nasıl yapıcam yapabilecek miyim sezeryan mı olsam normal mi düşün dur
Xsare Babykalamar ay Rabbim sağlıkla atlatıp hayırlı sağlıklı bir şekil de kucağımıza Almayı nasip etsin
Babykalamar Minikbebegimaren gercekten oyle son ay hem anne icin hem bebek icin zor geciyor saglikla bir an once gelsin diye bekliyorum
NM_mom Bende çok korkuyordum. Gözümüzde büyüttükçe daha çok korkuluyor, ben hiç beklemediğim anda kontrole gittiğimde doğuma alındım ne olduğu anlamadan geldi bebeğim🥲 sağlıkla kucağına al inşallah🤍
Xsare Zehrasimralina okuycam inşallah canım öneri için teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸sağlıkla atlatırız kavuşuruz inşallah
dlkuznnn Xsare bende öyleyim son zamanlara girince öyle oluyor sanırım Allah’ım hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
Buseniizz Xsare bende çok korkuyorum ilk gebeliğim ama ne olursa olsun iki türlü de zorlu bir süreç sezaryan toparlanma sürecinde zorluk yaşatıyormuş normal doğumda doğum yapana kadar 🙏🏻 tabi sizin tercihiniz sizin ve bebeğiniz için hangisi sağlıklı ise inşallah o olur 🙏🏻 normal doğum videolarından çok etkilenmiştim burada bende post açtım sağolsun deneyimli annelerimiz yorumlar attı tabi çok kötü deneyimlerini anlatanlar da oldu ama şunu bilmek gerekiyor ki doğum zor fakat 2-3 çocuk yapan nasıl yapıyor demek ki Allah o gücü kadına vermiş tavsiye olarak bana söylenen şeyleri söyleyeceğim bağırıp kendinizi yormayın ıkınma hissi geldikçe ıkının nefes egzersizleri yapın öncesinde hayırlı doğumlarınız olsun inşallah
Xsare Buseniizz amin inşallah canım aslında bir kere sancı çekip doğurdum ama o bebek ölü doğumdu 15 haftalık küçüktü ama tabi suni sancı çektim
mmiraclee 31.haftamdayim direk gönüllü sezeryan istiyorum eşim de doğuma girecek ameliyathanede de akrabamızdan çalışan var içim bi tık rahat ediyor bunları düşününce yoksa halim harap 🥺
mmiraclee Xsare tanıdık varsa kılıf uydurulur inanın teyzem şehir hastanesinde anestezi uzmanı önce orda arkadaşi perinatologla sezeryan planladık ama ben kendi evimin olduğu şehirde doğum yapmak isteyince vazgeçtim özelde olacam kısmetse
Zehrasimralina Xsare inşallah rabbim dualarını kabul etsin🙏 bende öyle zor durumdayım ki şuan yazarken bile icim darlaniyo korku heyecan geliyo ama ne yapalım yavrularımıza sağlıkla kavusalim inşallah