efemom_ 14 haftalık hamileyim doktora 3 ayı doldurdum dimi dedim daha 2,5 aylık oluyor dedi 16 da 3 bitecek dedi ama nette baktığım her yerde 1.trimester bitmiş 3 ay dolmuş oluyor anlayamadim bilen var mı 🙏🏻👶🏻
Sahnedekimadam efemom_ Bende şu hesabı anlamadım şimdi ben 16 haftalığım 4 aylık olmam lazım.. 9 ay değil mi gebelik süresi Doğumum 5 temmuz gösteriyor E 5 ay kaldı Yani ben 4 aylığım Ama tablolar öyle demiyor😂
gzl_2320 efemom_ 14 haftalık hamileyseniz 3 ay 8 günlük yani 2. Trimester’in başındasınız 1. Trimester’de değilsiniz ki
denizarenmom efemom_ biri bana kac aylik hamilesin diyince cevap veremiyorum🙆♀️ şuan 29+3üz mesela birde sorunca hafta söyleyince yani kaç aylık diyorlar bana yine bir bayılma geliyor 😂
gzl_2320 Sahnedekimadam geçen akşam bu konuyla ilgili eşimle baya tartıştık 😂 hafta olarak 4 hafta 1 ay diyoruz ya, 4 haftada 28 gün var normalde 1 ayda 30-31 gün var. Eşim bana diyor 5.5 aylık hamilesin dedim hayır 5. Ayıma yeni girdim daha. O sanıyor ki 20 hafta 5 ay bende 22+2 yim şuanda 5 ay 6 günlük hamileyim
Nurrmerttt- Sahnedekimadam Ay biz sizinle aynıyız ☺️ Benim de doğumum 5 Temmuz gösteriyor 🤭🥰 Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz 🤲🏼🌸
Sahnedekimadam gzl_2320 Tamam şuan çok iyi anladım😄 ama yinede 4 aya yakınım dimi 3 ay 22 günlük falan .. soruyu soran arkadaş 14 haftalık ona 2,5 ay demiş?
gzl_2320 Sahnedekimadam evet aynen 3 ay 22 günlük hamilesin 😅 ya bende anlamadım doktor niye öyle demiş benim doktorum bana benim dediğim gibi anlattı ki internette de tablolar var bende onlardan bakıyorum tam olarak kaç günlüğüm kaç aylığım diye 😂
gzl_2320 efemom_ internetten de bir bak gebelik ayı hesaplama yaz en başta çıkar o sayfaya bastığında aşağılara doğru gittiğinde 1-2-3 trimester haftalık olarak hesaplanmış tablolar var canım doktor niye öyle demiş bende anlamadım
Sahnedekimadam gzl_2320 Bende diyodum ki millet salak mı kaç aylığım diye soruyor ahhahahahahah meğersem benim kafa basmamış ahhaha çok güldüm ya
gzl_2320 Sahnedekimadam kız ben çok sıkıntı yaşadım bi türlü anlayamadım şu aylık durumunu anca bastı benim de 😅
gzl_2320 denizarenmom ay vallahi öyle hafta olarak adapteyiz aylık olarak karışık oluyor😅Sen de 6 ay 26 günlük falan hamilesin internetteki tabloya göre bende oralardan bakıyorum 😅
hayalperest2310 denizarenmom aynn direk haftayı söyleyip aradan sıyırayım diyorum sonra kaç aylık oluyor diyor haftayı bırakıp bu kadar gün kaldı diyorum 😅😅😅
gzl_2320 denizarenmom yahhahahha valla benimde öyle anlatamadım geçen anlamıyor tabloyu gösterdim anca kabullendi 😂
efemom_ denizarenmom ahhaa eşimde bana 4 ayliksin falan diyordu doktor 2.5 diyince ne nasıl diye şok oldu 😅😅😅