kitapkurdu merveiyd eşim makarna yap yorulma dedi ama yine kıyamadım. Patlıcan yemeği yapıcam pilav salaya veya cacık
Sena00 piiremsesinannesiii bende öyleyim boğazıma pek düşkün değilim açlığa da dayanıklıyım tek kişi için mutfağa gitmek bile yorucu 😂ama can taşıyoruz maalesef yemek zorundayız
piiremsesinannesiii Sena00 aynen sırf bebiş yüzünden bişiler hazırlıyorum normalde ölmiycek kadar günümü atıştırmalıkla hallediyordum
Buseaelisa Kelebekk-0307 inşallah sizin gibi senze yiyen benişleriniz olur benimde şekilde çok amin 😂
Elvancn merveiyd karnıbahar hasliyorum karnibahar soğudu mu yoğurt samirsak kuru nane tuz bildiğin cacık gibi yapıyorum dene çok güzel oluyor ben seviyroum eşim severek yiyor
EymeninAnnesi__ merveiyd bugün hiç yemek yapasım gelmedi temizlik yaptım bi sürü 😅😅 eşime dışardan bişeler getir dedim kurtuldum bugün yemekten yarında anneme gidecez 😂😂 sabah oğlumun 6 aylık aşısı var 😐😐😐😐😐😐😐
Yk6321 Minikmucizemmm26 3 yıldır evliyim birak kaynanama yemeye gitmek onlarla ayni mahallede bir buçuk yıl oturduk evler yanyanaydi. Bir tabak yemek getirmedi 😂 kuru bulgurda olsa yemeğe çağıran kaynanalara helal😀😀
Minikmucizemmm26 Yk6321 kayınvalidem ile aram iyi çok şükür bide benim bebito zor olduğu için daha çok ilgileniyo sağolsun 🥰