Prenses34_annesi merveiyd valla eşim mesaide olduğu için kendime göre yapacağım bugün canım nohutlu pilav çok çekti nohutlu pilav yapıp yiyeceğim sadece 🥰
elvinimmm merveiyd garnitürlu pilav cacik bide tavuk gogsunu ince ince kesiyorum once yumurtaya sonra galete ununa batirip kizartcam
Sena00 Prenses34_annesi nohutlu pilavın yanına tavuk ve ayran iyi gider 😂 canım çekti ama insan tek olduğu zaman yemesem de olur diyor afiyet olsun size 🌸
piiremsesinannesiii Sena00 valla öyle ya hep tekim neredeyse eşim 1 de gidip gece 12 de geliyo yemeğe gelmiyor hiç kendime de ne olursa o an yemeye almışmışım kalkayım da yemek hazırlayıp yiyeyim diyesim gelmiyo
Sena00 piiremsesinannesiii bende öyleyim boğazıma pek düşkün değilim açlığa da dayanıklıyım tek kişi için mutfağa gitmek bile yorucu 😂ama can taşıyoruz maalesef yemek zorundayız
Buseaelisa Kelebekk-0307 gerçekten çok zor sebze yemeyen yemek seçen bir eş ilerde çocuklar inşallah babalarına çekmez yemek konusunda 😂
minik_koala_ve_annesi merveiyd peynirli gozleme yapacagim ama yanina ne yapsam diye kararsizim😇banada fikir verin kizlar
minik_koala_ve_annesi merveiyd cok sag ol canim hamuru falan yogurdum.kaldim oyle yanina ne yapsam diye😂
Elvancn merveiyd karnıbahar hasliyorum karnibahar soğudu mu yoğurt samirsak kuru nane tuz bildiğin cacık gibi yapıyorum dene çok güzel oluyor ben seviyroum eşim severek yiyor