Naz1324 Çok güzel canım maşallah benim 9. Gün 17 çıkmıştı kızım şimdi 2,5 yaşında çok şükür şimdi 3. Geliyo sürpriz
TgceBkr Crn8989 ayy çok sevindim 😊 şimdi her aşaması çok değerli hep olumlu düşün güzel şeyler olsun canım . Darısı ikinci kantahliline kesesine kalp sesine 😊
Crn8989 Kizlar merhaba , crinone jel kullaniyorum wc ye gittiğimde kahverengi siyah karisimi bir parca düsuyor sizlerde boyle birsey yasadiniz mi ? Korkmaya basladim
Dyggdr Crn8989 o ilacın kalıntıları canım içerde kalıntının rengi değişiyor kahverengi yeşil açık pembe gelebilir.korkma bende de olmuştu düşmesi daha iyi çünkü biriktikçe tahriş ediyor. :)
Crn8989 Dyggdr ilk gordugumde o kadar korktum ki ;( bide siyah yani parca parca dusuyo 😏 sagol canim yazdigin icin
Crn8989 Papatyali ne kadar sonra ilk kese gormeye gittin canim bana sonucu aldiktan 2 hafta sonra dediler ama cokmu gec bilmiyorum 🤷♀️
Dyggdr Ben 6. Haftada gitmiştim çünkü göremezsem üzülürüm diye garanti olmasını istemiştim. Hem keseyi hem kalp atışını duymuştum. Eğer sıkıntı yapmam görünmezse diyosan 5. Haftada da gidebilirsin :)