AyFa1608 Elizzzs 25+0 bazen kudurgan bazen hiç yok 😀 24 haftanın içinde nerdeyse hiç hissetmedim genel olarak uyuyordu ultrasonda falan. Dünden beri başladı şükür. Gece elim karnımda sırt üstü uyumuşum tekme attı karnım sallandı ona uyandım 😅
suelin Elizzzs yok anam içten içe dayak yemiş gibi olurdum bi tekme atardi sarsilirdim doğdu şimdi de hareketli maşallah 😁
AyFa1608 Rmysbyzt benimkide makat geliş vajinada anlık sızı gibi oluyor mu dün gece aşağı aşağı tekme attıkça sanki aşağıdan vajinamı asılıyor gibi sızlıyordu inletti valla
ilknrylmz Elizzzs 22 haftalgm bendede aynı durum ama bı başlayınca harekete bidaha bırakmyo bazende sessiz sedasız azıcık bı hissettiriyo
AyFa1608 Rmysbyzt rahatladım valla aynı şeyleri yaşayan birini görünce 😀 bazen kızım popomda ne işin var diyorum 🤣 oraya nasıl tekme atabliyosun sen nasıl bir yetenektir doğunca ısırcam o ayaklarını😅😅
Rmysbyzt AyFa1608 bende çok korkuyordum doktoruma sordum hareketlerini vajinada hatta makatta hissediyorum dedim baktı makat geliş normal hissedersin dedi. Ama insan korkuyor valla🫣🫣 sağlıklı sıhhatli doğsunlarda 😍
AyFa1608 Rmysbyzt amin inşallah canım. Benim bide erken doğum riskim var aşağı vurdukça korkuyorum. Bende doktora hareketi kasıkta normal mi dedim heryerde olablir hareket olsun da yeri önemli değil sen hisset yeter dedi
Semanurkcbs 21+1deyiz bizde kızçem geceleri dinlenme moduna geçtiğimde kıpır kıpır oluyor çok net hissetmiyorum hala ama pıt pıtı ufak vuruşlarını hissediyorum çok kıpırdak bu çocuk ileride yandım galibası 😂😂
mysweetbabyy Buseniizz 27+5 bende 2 gündür sakin endişe etmeye baslicam bende böyle nazlı nazlı sanki hafif hafif arada kipirdiyo
AyFa1608 Rmysbyzt nasıl ayırt ediyorsun kasılmayı bi türlü çözemiyorum onu var mı yok mu benim bilmiyorum valla
Rmysbyzt AyFa1608 bence olsa anlarsın kesinlikle. Sol kasıkta yada sağ kasıkta semsert tümsek gibi bişey oluyor. Ağrılı oluyor benim kısa sürüyor sonra düzeliyor
Minikannemm Mervenur_19 22+5 haftalığız bizde aynı sizinki gibi 😂 kızım bir gün hiç durmuyor 2.ci gün ise ben onunla konuşursam öyle tepki veriyor 😂😂 ve şöyle de bi şey var sizin bebişler nasıl bilmiyorum ama benimki kadın sesi duydu mu yerinde durmuyor
Mervenur_19 Minikannemm bunu hiç denemedim ama deniycem 😅 sadece bir kaç kere babası konuşunca tepki vermişti canı isterse de bana tepki veriyor baazen oda 😄😄