Elizzzs Bebeğinizin hareketleri nasıl kızlar benimki çok sakin narın narın hareketleri var yokmuş gibii , benimle aynı olan var mı acaba bi benim bebegimmmi çok sakin? ☺️🥰 25+5 haftalığım 🌸
Mervenur_19 Elizzzs bizde 22+2 yiz hareketleri tam olarak düzeni girmedi benim kızın bir gün futbolcu gibi maşallah diğer gün tık yok 🥰😅
Nurr_22_22 Elizzzs 35+5 teyiz can yakıcı tekmeleri yok sadece sağdan sola soldan sağa kendini çok atiyor bir yerde toplanıp sisiriyor kendini cadı
Rmysbyzt Elizzzs bende 22+6 yım bazen cidden çok hareketli bazen daha sakin. Şuan makat geliş ayakları aşağıda hareketleri makatımı ve vajinamı zonklatıyor valla
Elizzzs Mervenur_19 başta bende hissederdim düzenli 😬 ilerleyen haftada tık yok gibi ediyor ama nasıl desem hareketleri çok relax hamile olduğumu bile unutuyorum öyle varlığını hissettirmiyor uzanıp elimi koyunca tepki felan veriyor
Minikannemm Mervenur_19 22+5 haftalığız bizde aynı sizinki gibi 😂 kızım bir gün hiç durmuyor 2.ci gün ise ben onunla konuşursam öyle tepki veriyor 😂😂 ve şöyle de bi şey var sizin bebişler nasıl bilmiyorum ama benimki kadın sesi duydu mu yerinde durmuyor
GmzEfln Nurr_22_22 Bizde 36+2yiz içimde kıpır kıpır ama yer değiştirme hareketleri daha çok hiç öyle kuvvetli tekmeleri yumrukları olmadı
Elizzzs Nurr_22_22 Banada yapıyordu kızım onu takla atıp yuvarlanıyor gibi çok değişik 😬😬 İlerleyen haftalar tam net hissederim dimi canım?
Elizzzs Rmysbyzt haftasına göre değişiyor işte hareketleri anlam vermek zor vallah ilerleyen haftada değiştiğini görüceksin sende canım 🌸
AyFa1608 Rmysbyzt benimkide makat geliş vajinada anlık sızı gibi oluyor mu dün gece aşağı aşağı tekme attıkça sanki aşağıdan vajinamı asılıyor gibi sızlıyordu inletti valla
Prenses34_annesi Elizzzs hissedersin canım tabikide küçük halı kadar sürekli yedi yirmi dört sert hareket hissedemezsin çünkü alanları iyice daraldığı için hareket alanları kısıtlanıyor 🥰 hareketten çok dönme eğilimine giriyorlar kemiksi yapı elime bazen sertlesince geliyor
Nurr_22_22 GmzEfln bizim de aynı sadece kendini gerdigi zaman etim geriliyor o biraz can yakıyor ama onun harici iyiyiz
selinsmother 23 haftalığım bazen çok hareketli bazen çok minnacık hissediyorum . Elimi koyduğunda hareketini hissediyorum bazen de oh diyorum 😂
Elizzzs Prenses34_annesi bı ara sert bir şekilde hissediyordum haftası değiştikçe hareketleri de değişiyor sanki , bana mı öyle geliyor yoksa 😬
mylittlebabym Hiç durmuyor desem yeridir. Ama baya geç hissettim hareketlerini 25 gibi ilk kez hissetmiştim ben. Artık çok güçlü 30 haftamızdayız :)
Elizzzs mylittlebabym maşallah baya geç hissetmişsiniz ☺️ Ya tam net kaçıncı haftada hissedilir ki sert bir şekilde şuan çok zarif bir şekilde tepiniyor 🥰