Papiiii berkinannesi_03 ay evet gobegim agzima deyicek nerdeysee sisiyorummm kilom yok ama siskinlikk kiloluy gibi gosteriyoo bayilcam gobusumm buyudu resmen
mrv_elvn_ Papiiii kuru incir portakal mandalina kivi yerseniz duzenli sorun olmuyor canım bide bol bol su tuketmek lazim
Elifdamlayildiz Önceki günlerde bende kabızlıktan şikayet etmiştim belim bacaklarım ağrıyordu aşırı derecede zar zor caikabildim afedersiniz ama şu anda cırcır sorunu yaşıyorum bu işten bişey anlamadım 😪😶
Esestrk Papiiii sabahları aç karnına suda bekletilmiş kuru kayısı ye üstüne su iç sonra kahvaltını yap beyaz ekmek yerine tam buğday ekmek ye bol su iç günde 3 lt falan birde çorba salata tüket arada zeytinyağı sür ekmeğe onu ye. Hamur işi vs bunlar kabızlık yapar posalı şeyler tüket
Nmhrkl -Nazlican35- bu ilacı bir daha icmemenizi öneririm. İlacı bıraktıktan sonra uzun süre cikamiyorsaniz. Aşırı kabızlık yapıyor. Bağırsak dengesini bozuyor. Ben içtim sonrasında neler yaşadım ben bilirim . Size önerim doğal yollara bakın
Papiiii Serklajligebelik canim cok ön yargilisiniz gerçekten.Ben Azerbaycanliyim.Turkceyi sizin gibi okumayi ve ya telaffuzu bilmiyorum bizim kendi telaffuzumuze alisdigimm icin oyle yazdim.
gunel91 Papiiii cennet hurmasi yiyin kabizlikin dermani. Sabahlari ac karna sicak sut icin cok rahatlatiyor
Nlnr_anne Papiiii canım kabizliktan hastanelik olan biri olarak söylüyorum hergun ev yapımı yoğurt bir kase ve saat 22.00 da orta boy bir ayva.ne kabızlık kaldı ne şişkinlik.ayva efsane rahatlayiyo hemde mide yanmasını durrduruyo
Nlnr_anne Papiiii 29 haftaligim canım ikizlere hamileyim bn .15 kilo aldım biraz fazla ama ikiz etkisi .sen kaç haftaliksin kilo değerleri nasıl 💐💐