Papiiii Kızlar nasılsınlz?Doktora gidene kadar bilmiyordum ama gecen hafta doktordaydim bagirsaklarda şişkinlik varmış gaz fazla ve kabizligimda var yiyorm bebek icin ama afedersiniz 4-5 günde bir kez tolete cika biliyorum ya zar zor az onuda.Benim gibi olan varmi yani hergun gitmem lazimken birazda bu beni sisiriyor bosalmiyo diye mide yanmamda oluyo🥺Nolur bana gervekten etkili bisey diyin
Nmhrkl Papiiii kuru erik ye canım. Akşam 7 den önce yemeğimi yemiş oluyorum. 9 gibide 3 4 tane iyice kuru erik yiyorum iyice çiğneyip kabızlık sıkıntısını çözüyor
Sedamete Papiiii Türk kahvesi iç sona yaklaşınca karıştır telvesi anında çıkartabilir bu ilaçsız yöntem.Bir diğeri doktorum bir şurup verdi bana ismini isterseniz yazarım kahveyle halledebildiğim için daha kullanmadım ama duruyor evde.Bir diğeri ise lavman yine bende var ama kullanmadım bu 3 şeyden sonra mutlaka yapabilirsiniz diye düşünüyorum son 2si için doktorunuza yazın o söyler zaten
_momsssss Papiiii her sabah kaynanmamış su için aç karnına bide kaysı kurusu zeytin yağı falan ve yağlı yemekden sonrada çiy su için kaynanmamış oda iyi gelecektir
-Nazlican35- Papiiii bn Zorlanmaktan makat çatlagı oldum riskli gebelıktı ıkınmam yasaktı MAGNESIE CALCİNEE SABA dıye bi ilac kullanıyorum her gün suya karıştırıp içiyorum çok rahat çıkıyorum vc eskıden tualetım gelınce aglıodum acıdan şimdı çok şükür ıyıyım
Nmhrkl -Nazlican35- bu ilacı bir daha icmemenizi öneririm. İlacı bıraktıktan sonra uzun süre cikamiyorsaniz. Aşırı kabızlık yapıyor. Bağırsak dengesini bozuyor. Ben içtim sonrasında neler yaşadım ben bilirim . Size önerim doğal yollara bakın
Zambak53 Kefir içmeni tavsiye ederim. Active probiyotikli hazır kucuk yoğurtlar var onlarda iyi geliyor.
Papiiii Zambak53 canim aktivyanin boyle meyveli tahilli kefirleri varya ondan iciyorm 2 gundur bakalim
Tatlicilek Zeytinyağı ye, ister bi kaşık direk ic her gün, ama ben öyle yapmıyorum biraz keyfini çıkararak yemeği seviyorum. Kaseye zeytin ve zeytinyağı koy, salça limon veya istediğin baharatları ekleyebilirsin. Sonra ekmeği batir batir ye. Mük
poyrazin_annesi28 Papiiii Kuru kayisi dene canım biraz sabır istiyo kabizlik çok zor. 2 gündür sancı cekiyorum ben de. Bide cenin pozisyonunda 10 dk yat yatabilirsen kendini çok sıkmadan. Gazın gelince tutma sakın. Son olarak da sıcak şeyler tüket çorba ıhlamur. Suyu bile ılık iç ki için yumuşasin
berkinannesi_03 Papiiii canım bende bu şekildeydim artık lavoboya çıkamadığım için gaz sıkışmasından sirtlarim ağrıyor du kuru inciri suda beklettim yumuşadı öyle yedim kayısı kurusu kayısı suyu öyle cikabildim çok kötü birşey insanın karnı burnu şişiyor lavobaya çıkamadığı için Rabb’im yardımcın olsun 🤲🥰
Papiiii berkinannesi_03 ay evet gobegim agzima deyicek nerdeysee sisiyorummm kilom yok ama siskinlikk kiloluy gibi gosteriyoo bayilcam gobusumm buyudu resmen