kymkkymk2106 ZeyooZ cnm valla son örneğin çok sevindirdi beni😀 artık o kadar kolay olmuho bacak bacak üst üste atmk son 10 gündr dikkat ettim atamıom ama karnım az inmş bn parmaklarımla ölçüyorm
ZeyooZ Hafizeipek aynen ben de her gun dogurcam saniyorum 😂 her gun degisik bi agri, bi durum oluyo simdi dogurdum dogurcam diye aksam oluyo 🙈
Hafizeipek ZeyooZ 2. Hamilelikleri olanlar da böyle mi acaba hani biz ilk diye mi böyle paronayak olduk 😂😂😂doktora söyleyince de gülüyor artık adam telefonunu alcam elinden araştırma diyo 😆😆
SeherMertcanMehmed Yesimalmila valla 1 haftadır bende atamıyorum bakalım nolucak 39+5 im bu arada. Bu akşam acayip bi ağrı var karnımın alt kısmında bebek hareket ettikce afedersiniz çok kötü çişim geliyo 😦
ZeyooZ kymkkymk2106 oh oh tam kararinda gidiyo demek ki. 3 parmagi da hesaplamis 🙈 ben de simdi bi kalkayim yataktan kontrollerimi yapayim😂
ZeyooZ Hafizeipek bana herkes soyluyo telefondan okuyup durma die 🙈 bence ilk cocuk diye yaa yoksa valla yapmam boyle seyler Tamam panigimdir ama bilmedigim seyler konusunda🙈