• Doğum
  • 34 haftada doğum yapanlar

Merhaba herkese 34+1 nişanım geldi Sancıyla hastaneye yatırıldım ciğer geliştirici yapıldı bir gün daha sabretsin diye epiduralle sancım kesildi ama yarın spinalle sezeryan olacak gibiyim bebeğim ve benim için dua edin lütfen aynı durumu yaşayan var mı

Nilckrr 33+2 de suyum geldi hastanede yattım 33+6 da doğum yaptım sezeryanla sancım başladı bebeğin suyu azaldı bebek tersti diye acil doğuma aldılar hastanede eyatarken iki gün üst üste ciğer geliştirici vurdular çok şükür kızım sağlıklıydı solunum sıkıntısı filan yaşamadı 2200 gram doğmuştu ama kendini toparlasın diye 18 gün hastanede yatmıştı küvetse

Haticeasya nasıl sabrını verdi Allahım ne kadar zor bir şeymiş inşallah her zaman iyi olur benim oğlum 2 kilo 30 gr biraz düşük kilosu maalesef

Nilckrr bende onunla beraber hastanede kalabildiğim için rahattı küvezdeydi ama aynı odada kalıyorduk özel oda tuttuk yurt dışında yaşıyorum ben burda ortaki gibi kğvezdeki bebeği göstermemezlik yapmıyorlar tanında kalabiliyor kucağına alıp emzirebiliyosun herseyıyle ilgilenebiliyorsun onun gibi erken doğan birsürü bebek vardı solunum sıkıntısı çekiyorlardı hortumla besleniyorlardı ağızlarında burunlarında hep hortum çok şükür biz öyle bişey yaşamadık sütüm 3 günden sonra geldi 3 gün mama içti sonrasında emzirdim. İnşallah sizde kolay atlatırsınız prematüre bebek zor zor aylarca loş ışıkta tuttum aydınlık ışığa çıkarmazdım doktor öyle söylemişti ı hep yatak odasındaydık hijyene çok dikkat ettim büyümeye başlayınca kendi denklerinden 2 3 ay geç yaptı herseyı oturması emeklemeyi yürümesi ama bin şükür sağlıklıyız şuan 3 yaşında hiçbir sorunumuz yok 2. Kızıma 17 haftalık hamileyim burdada aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı

Haticeasya merhaba doğum yaptım,yazdığınız için teşekkür ederim 2225 doğdu 34+2de solunum sıkıntısı var diye küvezde süt sağıp veriyorum,eve geldik ama aklım hep onda haberimiz yok ne olduğundan

Nilckrr hayırlı olsun sağ Salim doğmuş hiç üzülmeyin camınızı sıkmayın ona emin olun çok güzel bakıyorlardır anne sütü olmadığında mama veriyorlardır versinler sorun yapmayın bebeğiniz çıkana kadar sizde daha rahat iyileşirsiniz dikişleriniz ağrı yapacak çünkü yatıp kalkarken otururken cok zorlayinırsınız böyle düşünün bebeğim iyileşirsen bende evde iyileşicem o çıktığında daha rahat hareket edip tek başıma çocuğuma bakabilicem diye