Zeynozeyyo Canım bende adetime birgün vardı test yaptım okadar siliktiki Cok sükür 37 haftalık olduk oğluşla🙏😁👶
Busracetin Zeynozeyyo ay ne guzel , benim de silik ama var yani iyice umutlandim simdi yazilanlari okurken , esimie rken gebelik testi almaya yolaldim 🙈
FMS Busracetin Ben de adet döngümün 31.gününde idrar testiyle öğrendim canım sabah ilk idrarla testi yineledim pozitifti bir gün sonra kan testinde de pozitif çıktı keseyi görmemiz 6.haftayı kalp atışını duymamız da 7.haftayı buldu şu anda 10 haftalığız. Senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah şimdiden hayırlı olsun diyelim 👏🏼😊
Busracetin FMS inşallah , ben de birakç gun bekleyeyim de regl olmazsam kan testini yaptiricam artik , insallah guzel haberler veririm , cok sağolun 🌺
Bahcedomatesi Busracetin erken gebelik testi yaptım bakyım 3 dk da çizgi yoktu eşime fotosunu attım bu seferde olmadı diye. Sonra wc den çıkarken çöpe atıyodum bi baktım 2. Çoook silik çizgi 😱😂
Deletedmom429 Busracetin ayy hadi inşallah hamişsindir yaa bende bu hafta kullnmya basldm ve cift cizgyi gordum t cizgsydi koyuydu ama carsmbada yapmistk silikti o gn nolur nolmz yptk bugnda koyiu ciknca bi saat once dglrndrk bayagi yattm bi saat kalkmadim ayaklarm havaya diktim burda ne delrse yaptim yarinda iliski sartmi yksa pzr gnmu yapalim ilk defa nediorm testle dort aydir istioz 🙈
Busracetin Deletedmom429 evet sizi takip ediyorum postlardan , insallah hakkinizda hayirlisi olur , saglikli gebelik hayirli evlatlar nasip olur hepimize 🌺 cift cizgi olan günleri ve yumurtlama haftasini iki gunde bir degerlendirmistik
Deletedmom429 Busracetin oy kuzum sagolasin ins guzel haberler veririz insallah amin amiiiinnnnnnnnn😊🙏
Tugba91 Busracetin benim 4 test de silik cizgi cikmisti sonra kan testim 13 cikti cok yeniymis gec döllenme falan dediler devlette bi doktor kan gebeligi dedi sacmaladi yani iki gun arayla kan testi yaptirdim cogaldi degerim su an 13+5 haftalik hamileyim😁🤗
Busracetin Tugba91 ay masallah , insallah saglikli gebelik ve hayirli evlatlar nasip olsun 🌺ilk gebeligim kalp atisi olmadigindann kurtajla sonuclanmisti , silik ikinci cizgiyi gorenler de cok oldugu icin icim umut doldu açikçasi 🍀🍀