Busracetin Iyi akşamlar kizlar Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve yumurtlama gunlerimi degerlendirdim .Adet gunlerim birkac aydir cok duzensiz , bugün adet döngümun 31. Günü ve gebelik testi yapayim dedim . Ikinci cizgi cok az belli ama dikkatli bakinca belirti olduğu anlasiliyor Hic umutlanmak istemiyorum ama bu durumu yasayan var mi cok meraktayim, yorumlarinizi bekliyorum 🍀
Dilaam Busracetin benim adetim 8 gün gectiğinde erken gebelik testinde öyle belli belirsiz göÜkmüstü cok az ertesi gün beta30 cıktı smdi 35 haftalıgız cok sükür🤗
songul123 Busracetin adet günümde yapmıştım bende silik çıkmıştı hamileyim şuan inşallah sende hamissindir rabbim gönlüne göre versin inşallah kan vermelisin
zge_frdi Adetimi 1 gün gecmisti bende test yaptım ikinci çizgi cok belirsizdi yok gibi sonra sağlık ocağında kan testi yaptırdım ve su an 26 haftalık olduk 😍
Busracetin zge_frdi çok güzel , ben de biraz beklemek istiyorum cunku hic hamilelik belirtim yok umutlanmak istemiyorum açikcasi
Daisyy İlk fırsatta kan testi yaptır. Hatta acile git hamilelikten şüpheleniyorum ama çok kasık ağrım var test yapalım de yaparlar. İnşallah hamilesindir. Sonucu burada paylaş ki diğer arkadaşlara da fikir olsun :)
Nisanurr Bencede arkadaşa katılıyorum ben olsam sabahı bekleyemezdim aynen arkadaşın dediğini yapardım şahsen direk öğrenirsin zaten 🤗
Daisyy Sedakanikyis allahım hayalim ❤ Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah. Bazen ya diyorum bu hamilelik ne zormuş. Sürekli mide bulantısı beynim uyuşuk ağrılar stres falan. Sonra hayal ediyorum yanıbaşımda bebeğimin uyuduğunu hepsi geçiyor 😍
Tugba3434 Ben adetimden 5 gün önce yaptım erken gebelik testinde silik ikinci cızgı çıktı sonra her gün yaptım ve kan Verdun 3 kez kat kat arttı çok şükür rabbime suan 8 haftalığım:)
Bittersweet Busracetin sabah ilk idrsrinizla yapmayi deneyin bir de daha net sonuc veriyor. Icindeki bilgiye gore ikinci cizgi silik dshi olsa pozitif kabul ediliyor.
Busracetin Bittersweet bu yazilari okuyunca iyice heycanlandim inşallah bakalim pek heves de edemiyorum net sonucu görmeden