Ezzzgiii Gulsum96 Devlette iki doktora gittim ama memnun kalmadım banuhan hanıma gitsem mi ilgili mi ya da Merzifon da devam etsem Emel hanıma 22 haftaligim
Leylmom Gulsum96 ayyy maşallah size sağlıcakla al kucağına inşallah 🤲🏻 Darısı daha yolun çok basında olanlara. 5 haftalığiz daha . Kritik dönemler . Mutluluğu bile yaşayamadık korkudan
Leylmom Papatyanaz canım onun da asistanları bakıyo. Her ay değişimliymis. Öyle olunca da bu süreci en baştan takip eden bi doktor ölmüyor malesef ya
Gulsum96 Ezzzgiii Bende 5aydır gidiyorum gayet ilgili bir doktor öncesinde özel takipliydim ama malum zamlardan sonra banuhan hamıma gitmeye başladım memnunum
Leylmom Beriiil ya imkan varken bayan doktor olsa diye düşündüm de canım. Mustafa hoca çok iyi yoksa evet
Beriiil Leylmom bayan doktor eskiden pervin hanım vardı oda gitti iki yıl falan oldu sanırım ama ben hep mustafa beyle devam ettim burda sadece gidip memnun kaldığım doktor o
Leylmom Eskiz o biraz ters bir insanmış gibi geldi bana. Mesela geçen gün direkt düşük olabilir dedi hiç bir yumuşatma yapmadı. Ama siz de ilgili diyorsunuz. Memnun musunuz