Anneadayi23 brprensesannesi23 7haftalıkken görünüyor diye biliyorum bir hafta daha bekleyin inşallah bebeğinizi göreceksiniz
Beyza44 brprensesannesi23 daha çok küçük bende ilk gittim kese var dediler bı hafta sonra tekrar gittim yine kese var ama kalp atışı yok vajinal muayene yapalım dediler minik minik duyduk tekrar bı 10 15 gün sonra gittiğim de hem kese hem bebek karından görüldü geç döllenme olabiliyormuş o yüzden içinizi ferah tutun 💐
Suleglpk_22 brprensesannesi23 Doktor birşey demedi mi Benimde öyleydi Doktor un yanına sabah gittim görünmedi demişti bol su içip idrara çıkma demişti tuttum sonra tekrardan ultrason dan baktı görünmüştü. inşallah görünür
Serife2323 Bende 7+5 de boş gebelik teşhisi konmuştu. Bence olumlu düşün ben hep kötüyü düşündüm kötü oldu
Falancahanim brprensesannesi23 Merhaba, bende sizinle aynı durumdayım Adet tarihime göre 8. Haftama girdim fakat kesemin haftayla uyumlu olmadığını ve boş gebelik olduğunu söyledi doktorum. Geçen hafta az bi kanama gördüm ve hastanede bakan diğer doktor kalp atışı gördüğünü söyledi. Bende nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum..
-Beyzanurr Doktorunuz kontrolde kaç haftalık olduğunu söylemedimi size bende 7 haftalık diye gittim 5 haftalık çıktı ilk kontrolümde sizin gibi adet tarihime göre hesaplamıştım bende geç döllenme olabiliyormuş 5 haftada keseyi gördüm sadece
brprensesannesi23 -Beyzanurr doktor 6+1 dedi ama bence daha küçüktür çünkü adetten hemen sonra ilişkiye girmedik benim tahminlerime göre daha yeni 30 günlüktür
Serife2323 brprensesannesi23 bende ilk kontrole 6+5 de gittim bebek alttan göründü. Sonra iki hafta sonra tekrar gittim öyle karından göründü. O yüzden moralini bozma sen 🙂
Nurcanben brprensesannesi23 doktor 6+1 dediyse 6+1 dir onlar cihazdan görüyor sanırım benimde farklıydı bana göre haftam ama doktor adetini falan yeniden düzenledi etti çünkü ultrasonda bebek daha büyük görünüyordu boz gebelik içinde 7 8 haftaya kadar bekleyin benim 7 haftadan sonra kesinlesmisti boş gebelik olduğu
-Beyzanurr Ben 5. Haftamda sadece keseyi gördüm alttan da baktırdım bebeği yine göremedik diye bütün gün ağladım bir hafta sonra 6+2 de hem gördüm hem kalp atışını duydum inşallah sende duyarsın görürsün bebeğini 7. Haftada bile görenler varmış bebeği
Suleglpk_22 brprensesannesi23 Hangi şehirde siniz ki Bizde görev icabı Hakkari deydik ultrason lari bayağı kötüydü yinede bir şekilde görünmüştü