Zehrabbp Hanımlar 28. Haftadayım çok sıkıntılıyım iki gündür hafif hafif lekelenmem başladı vurdum duymaz bir adamla evlenmişim beni nu şekilde bırakıp gitti sıkıntı erken doğum riskini arttırmı acaba ama bebeğim kıpır kıpır vajinada ağrım ve lekelenmem var
Gzo Zehrabbp ay Allah sifa versin lütfen üzülmeyin bebeginizi düşünün inşallah bsey olmucaktir doktora gittiniz mi
Cancannn Zehrabbp Mutlaka doktora gidin benimde 26.haftadan başlayan lekelenmem oldu.Müşahade altına alındım.Şuan 32.haftadayım her hafta mutlaka acile gitmek zorunda kalıyorum.Rabbim hepimize şifa versin inşallah
Kubraa-28 Zehrabbp hemen doktoruna başvurmalısın canım benim streste bebeğe yansır yemen bi kontrole git
Yaseminturan_ Zehrabbp Lekelenme durumlarında hemen acile gitmeniz gerekir atlamayın lütfen inşallah her sey yolundadır . Birde kan uyusmalığı varsa hemen iğne yaparlar
hulyaakgn34- Canım lekelenme normal değil muhakak bi kontrole gitmen lazım bi açılma sancı varsa müdahale ederler durdururlar
Nk06 Mutlaka git canım ihmal etme sakın ,benimde daha yeni oldu 20.haftadayım bir sürü şeye baktı ilaç başladı hayırla kucağımıza alalım inşallah
Nk06 Zehrabbp tam bir hafta oldu şimdilik bir sıkıntı yok ama hep diken üzerindeyim,düşük tehliken var gibi hareket et dikkat et dedi
Zehrabbp Nk06 Allah acısını göstermesin inşallah benim doktora birlikte gidecek kimsem de yok onun için buraya yazmak istedim fikir almak için
Cancannn Zehrabbp bebeğimin hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür.Sizin bebeğinizin hareketleri nasıl?
Nk06 Zehrabbp allah yardımcın olsun canım benim rabbim bizi sağ sağlim yavrularımıza kavuştursun dualarım seninle ,kendine dikkat et ağır kaldırma sürekli dinlen,gidebilirsen de mutlaka git
Zehrabbp Yaseminturan_ maalesef babası bizi bıraktı gitti yazdım ama umursamadı mecbur yarını beklicez uzandım elimden başka bir şey gelmiyor bu saatte