Sinem0135 7+1 günlük gebeyim düşük riskim ve kanamalı bir gebelik sürecim var diye bir sürü ilaç kullanıyorum. Kanamaların durmuştu lekeye döndü doktorum önlem aldığımız için bu durum normal dedi . Kese etrafında da kanama alanım mevcut çünkü . Şimdş ilk defa lavoboya gidince günlük pedimde siyah kan gördüm bildiniz siyah rengindeydı bu durumu yaşayan var mı
esnyz14 Sinem0135 bende içeride birikmiş kan diye biliyorum uzun zaman kaldığı için siyaha döndüğünü araştırırken okumuştum bir kaç kere ama kontrolünüzde doktorunuz doğrusunu söyleyecektir içinizi ferah tutun güzel haberler almanız dileklerimle🎈
Merveee_56 Sinem0135 benim 5+3 te kanamam olmuştu kipkirmiziydi sonra kahverengiye döndü ve sonra siyaha dönüp bitti çok şükür korkma canim aktif kanaman bitmiştir o yüzden koyudur
Rwerdst Sinem0135 12+4 teyim aynı durumları çok defa yaşadım😂 2 tane kanama alanımız hala 🫤 kahverengi ve siyahtan korkmana gerek yok hayatım. Kırmızı ve pembe den kork sadece☺️ kanama sonrası siyaha dönünce bende korkmuştum. Panik biri olduğumdan doktor çağırmıştı beni. Telefonda anlatsa anlamam çünkü o an 😂😂 kahverengi ve siyahtan korkma demişti 😘 inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🥰🥰
Sinem0135 femme yarın zaten kontrolüm var inşallah öyledir camım . Bana dua et bebeğimi tekrar görim daha önce kaybım oldu .
Sinem0135 esnyz14 aminnn🤲🏻❤️çok teşekkür ederim internette de baktım öyle yazıyor . Çünkü şuan sancım faln da yok
esnyz14 Sinem0135 evet en önemlisinin açık renkli kan ve ağrınızın olmaması diye biliyorum. en azından bu biraz içinizi rahatlatır🐣
minnikkkkkk 13 haftalıkken başladı ve öyle böyle değil 10 gün öncesine kadar şakır şakır kanamam oldu progestan ,proluton ne varsa yaptık nasibi varsa bi şekilde tutunuyor ama yoksa yapacak bişey yok bol bol dua et hamile duası kabul olur:)
Sinem0135 minnikkkkkk sürekli dua ediyorum kuzum . Rabbime emanet. Allah’ın izniyle bir şey olmicak ❤️❤️
minnikkkkkk mnclk evet çok şükür şuan 28+3 olduk. Ve benimde neredeyse kesenin etrafının tamamı kanama alanıydı hatta hastaneye yatış yapıldı 3 gün takip edildi o zamanlar ama şimdi geçti zaten rahim ve bebek büyüdükçe o kanama alanı küçülüyor demişti doktorumuz. Gerçekten de öyle oldu
minnikkkkkk Sinem0135 Çok geçmiş olsun… Rabbim gönül ferahlığı versin yine olur nasibi varsa gelir. En doğru zamanını bekliyor belki de..
Merveee_56 minnikkkkkk ya üzülme canım o minicik kalbi cennet kapısında sana duacı olucak bende 1 kayıp yaşadım seni çok iyi anlıyorum