Hnd3535 Merhaba arkadaşlar 1.transfer edilen tutmazsa kalan dondurulmuş embriyo ne kadar sonra transfer ediliyor
Susu_09 Hnd3535 bir sonraki ay adetten sonra yapılıyor diye biliyorum kendi doktorunuz daha iyi bilir
yanlisanlamaama Hnd3535 1-2 adet dönemi geçtikten sonra tahlil yapılıyor değerleriniz uygunsa doktor da muayenede uygun görürse başlanıyor
Deletedmom_33 Hnd3535 ben 30 amrtta kürtaj olmsutum 5 Haziran’da tekrar transfer oldum. Doktorum 2 adet geçsin en azından demişti
Hnd3535 Tugcek33 olmuştum canm evde test yaptım negatif bugun 6.günüm merak ettim bende ne zaman tekrar yapılıyor diye 😢
Semakeles61 2 adet geçtikten sonra transfer yapılabiliyor tutmadığında ilaçları bırakınca adet oluyosunuz sonraki ay tekrar adet olunca gidiyosunuz tekrar transfer hazırlığına başlanıyor
cileklipastasever Tugcek33 neden kendinizi boyle uzuyorsunuz 6.gunde ciktigi fikrine nerden kapildiniz.5.gun embriyosunda en erken 9.gun 3.embryo ise 12.gun kan testi vermeniz lazim.insallah pozitiftir.
Hnd3535 Tugcek33 erken gebelik aldım bide Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum yıkıldım ağladım elden bişey gelmiyor ama 😢
Tugcek33 cileklipastasever sadece biraz umudum vardı hafif belirtiler yaşayınca çok merak ettim test yaptım iğne ilaç kullanıyorum emek verdim haliyle birazcık üzüldüm elbette ama test günümede daha var hayırlısı olsun artık🤷🏼♀️
Hnd3535 cileklipastasever çok haklısınız ama insan ne yazıkki dayanamıyor iğnelerimi yapasım bile gelmedi 😢
cileklipastasever Hnd3535 sizi uzmek hic istemem ama lutfen gununuz dolmadan ilaclari birakmayin.benim 7.gun du yada 8 lekelenmem olmustu uzulmustum tutmadi diye oyle cok da agrim vardi ki adet oldum olcam sandim yatmistim agridan.yerlesme kanamasiymis meger oysa hep ilk 3 gunde yasandigi son gunlerde kanama yasayanlarda negatif oldugu yaziyordu hep ama cok sukur oyle olmadi.insallah sizin de hayirla mutlu baslangic olur🤲🏻
Sedos16 Gelin sarılalım … Benm de ağustosta negatif bir denemem var . Hala tekrar bir transfere cesaret edemedim. Merkezden habire arıyorlar ama ayaklarım gitmiyor. Ama insan her fikre alışıyor canlarım negatif sonuç da olsa üzülmeyin hayat devam ediyor (:
Hnd3535 Sedos16 ben bebek kaybettim 21haftalık 2sene oldu hala atamadım içimden. Negatifi de Allahın izniyle atlatacağız Tekrar denemek güzel haberler almak dileyelim her zaman 🥰
Hnd3535 cileklipastasever bugun 7.günüm hiç belirtim yok bel ağrısı gögüs ağrısı kasık ağrısı herhangi bir lekeleme hiç bişey yok 😢 rabbim neyi yazdıysa o tabikide 🙏