ikibaloglanannesi Minisanne12 evet doktorum genetik demişti. Bir de iç karınla alakalı. Benim iç karnım geniş bide.🌸
Minikbebegimaren Tugbaksk 34+3 üm bende de daha yok krem falanda kullanmıyorum açıkçası aldım zamanında ama üşeniyorum
Cubukmakarna Minisanne12 hamielyken birsey yoktu. 39+2 de dogum yaptim. Sonra sis inince catlaklari gordum
Dark Minisanne12 karnım çok büyüktü ama hiç catlagim olmadı Sürekli nemlendirin, sıfır çatlak. Annemde çok çatlak vardı o yüzden 16-17 den sonra hiç ihmal etmedim
HaA Ceycey0 zaten Dark ne ile nemlendiriyorsunuz acaba ben tatlı badem yağı ve E vitamini karıştırıp sürüp yeterli oluyormudur bilmiyorum tabi henüz 21. Haftadayız
Cemos06 38+1im henüz yok çok şükür. Gerçi hamile oldugumuda anlamıyorlar. Otobüste yer bile vermiyorlar 😅
Impossiblee Minisanne12 doğum yapalı 4 ay oldu ama karnım harita gibi hala 😬🥴 İnşallah sizde çıkmaz çıkarsa da sağlık olsun ☺️
Ceycey0 Minisanne12 Başından beri sürekli nemlendirdim 30. Haftamda çatlamaya başladım bebiş o ara çok tekmeliyor ve çok hareketliydi
Ceycey0 Minisanne12 Malesef 🥲🥲🥲 o kadar dikkat etmeme rağmen çatladı lierac ve Hindistan cevizi yağı kullandım hala da kullanıyorum