Minisanne12 Kaçıncı haftadan sonra çatlamaya başladı. Birde iç karın veya dış karın genişliği çatlak oluşumunda rol oynar mı?
Sevvl Minisanne12 vücûd yapına bağlı hayatında hiç 50 kiloyu gecmemıs biri olarak 15 16 gibi catır catır catladım
hayalperest2310 Minisanne12 hergün kontrol ediyorum vücudumu korka korka 31 haftalık oldum çatlarsa da çatlar şiştik patlayacm yakında 😂😂😂😂
Mavilimorcicek Minisanne12 oğlumda hiç çatlağım yok denicek kadar az vardı 2.hamileliğimde kızım abisinden minyon olduğu halde 36.haftamda çatır çatır çatladım
Minikbebegimaren Tugbaksk 34+3 üm bende de daha yok krem falanda kullanmıyorum açıkçası aldım zamanında ama üşeniyorum
ikibaloglanannesi Minisanne12 evet doktorum genetik demişti. Bir de iç karınla alakalı. Benim iç karnım geniş bide.🌸
Cubukmakarna Minisanne12 hamielyken birsey yoktu. 39+2 de dogum yaptim. Sonra sis inince catlaklari gordum
emsef Minisanne12 bende etim sert olduğu İçin çok erken çatlamaya başladım 36 haftalığım ve inanılmaz çatlaklarım var, eti sert olan benim fikrime göre daha fazla çatlıyor