Mervekara5 Yesraan daha göstermedim se canım yüksek mi ki hamilelikten öncede 3.17 çıkmış normal demiş doktor bana ay hiç anlamadım bu değerleri birde 1 gün arayla nasıl oynuyor böyle
Buse-ozdmr Canselyaren bende daha bugun verdım 35 haftayım benımde 4,8 e yukselmiş hamılelıgım ilk haftasından berı ilaç kullanıyorum geme yukselmiş😂
Nursaygi Mervekara5 Valla öyle bir oynuyor ki değerler benimde tsh geçen hafta pazartesi 3’tü cuma 4,17 falandı bende anlamamıştım nasıl yükseldiğini. 😬🙄 Tabi en düşük dozdan ilaca başladık.
Sinem0135 Mervekara5 bu değerlere göre normal canım orantılı yani Ama gebeler de ekstara önemli bilmiyorum sadece Tsh önemli diye biliyorum. Yine de doktorunuza bildirin
Buse-ozdmr Mervekara5 benim bildiğim 2 bucuk olmalı en fazla 3 bir tık yuksek eğer ilaç kullanmıyorsan ilaca başlatır doktorun eğer ilaç kullanıyorsanda dozunu yukseltecektır mutlaka🥰ama cok sorun etme duser yukselır bu tsh 🥰
Canselyaren Mervekara5 yüksek cnm bnim diğer gebeliklerimdede çok yüksekti sağlıklı doğdular ama tabiki 2 buçuk üstü yuksektir
SaruMerve Mervekara5 değer normal canım bendede var çünkü 50’lik ilaç kullanıyorum yeni verdim 3.64 çıktı bi öncekide 3.49 du sınırda zaten 4.2 altı olunca sorun olmuyo