Pembesarelle2 mhmtsmy Benim en fazla 1 ay geçirdi sonrasında yine tekrarladı üstelik eşimde yanımda değil yani ilişki vs olmuyordu eşimde tahlil oldu enfeksiyon yoktu onda böbrektede bir şeyim yoktu ama 1 yıldır çektirdi bana , belki sizde bu şekilde olmaz
Mihrimah18 Pembesarelle2 vajinal enf mu idrar yolu enf mu gecirdiniz? Vajinal ağrınz oluyor öu? Benim 2 kaybö var ikimci trimester oğlum da erken dogm oldu. Bebeklerden sonra ureplasma cıktı, antibiyotik kullandm kötü kokulu akıntım gecti ama vajinal ağrım hala var.
Pembesarelle2 Mihrimah18 İdrar yolu enfeksiyonuydu benim gebe kalamadım bende spermleri öldürdüğü için kokulu idrar ve akıntım bende de vardı çok kötü geçirdim gece ateş basmasından uyuyamadım çok antibiyotik ve toz şaseler kullandım ama her defasında yine oldu şeytan kulağına şu 2 ay gayet iyiyim inşallah bir daha tekrarlamaz Sık sık kontrole gidin muhakkak
sacmalamakizim Gzmklncc Ben sık sık enfeksiyon olurum canım evliliğin ilk günü tek seferde hamile kaldım 🙈
Gzmklncc sacmalamakizim ayy maşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🙏🏻 amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️