Hayal02 kirpapatyasi0 benimde 28i umudum yok ama bekliyoruz işte yoksa zaten doktorum tüp bebeğe başlıcak
kirpapatyasi0 Hayal02 Allah’tan umut kesilmez inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur ❤️
ebrarmom08 kirpapatyasi0 benim 23 aşırı şişkinim ya heran oldum olacam gibi 🥲 kasıklarım felan ağrıyor beyaz akıntıda var 🤪
kirpapatyasi0 ebrarmom08 benim de ağrım var bazen kesin adet oldum olucam diyorum 😊 hepimizin hakkinda hayırlısı olsun 😊❤️
kirpapatyasi0 Btlcn1 bence her hamilelikte belirti olacak diye bişey yok belki vardır ve belirtin yoktur umudumuzu yitirmeyelim 😊❤️
Btlcn1 kirpapatyasi0 inşallah bakalım. Beklemek zor ☺️ sabırsızlanıyor insan. Yani sonuç neyse biran önce öğrenmek istiyorum ama test yapmakta istemiyorum. Düşükten sonra adet döngüm kısaldı. 26 günde oluyordum 23 güne düştü bugün 23 üncü gündü ama beklenilen kesin adet başlangıcı 20si görünüyor. İnşallah zaman çabuk geçer. Siz hamilelik geçirdiniz mi ?
kirpapatyasi0 nisamom_ aynwn test için biraz erken olmuş canım Allah’tan umut kesilmez inşallah olur 😊❤️
kirpapatyasi0 FatmaErdur yaa hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur çok mutlu oldum❤️
kirpapatyasi0 Btlcn1 benim 1 tane kızım var 2.5 yaşında 2 kezde düşük yaptım bende çok heyecanlıyım bi yanım test yap diyor bu yanım bekle 😊
Btlcn1 kirpapatyasi0 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim henüz bebeğim yok. 1 kere düşük yaptım. Genetik testte pıhtılaşma çıktı. Aslında erken öğrenmem iğneye başlamam için önemli ama negatif görmekte istemiyorum elim teste gitmiyor.
kirpapatyasi0 Btlcn1 amin inşallah teşekkür ederim bence erken öğrenmen de fayda var ilaç için negatifse de canını sıkma diğer ay deneyeme devam edersin ❤️
Humannrle kirpapatyasi0 benin bat 22-23 ama hiç umudum yok eşimin görevleri nöbetleri dolayısıyla döngünün 11. 16. 21. Günleri oldu hiç sanmıyorum tutsun 🙄
kirpapatyasi0 Humannrle Allah’tan umut kesilmez ne zaman tutacağı belli olmaz inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur 🤲🏼❤️
FatmaErdur Evet belirtim oldu mide de yanma mide bulantısı ve kasıkta batmalar oldu o şekilde anladım 2 sağlıklı gebelikten sonra bi düşük bi kimyasal ve bi boş gebelik geçirdim inşallah bu hamileliğim sağlıklı geçer allah sizlerinde gönlünüze göre versin
Btlcn1 kirpapatyasi0 düşükten sonra çabuk olur demişlerdi ama aylardır denemeye devam ediyoruz her işim ters 😂
Heidi7 SaruMerve inşallah canım bu ay bana doktor tutunma için hap verdi onun için çok umutluyum sanırım 🥹
SaruMerve Heidi7 inşallah canım bende umutluyum bakalım inşallah bebişlerimiz nasip olur bize 😊 hap ne hapı bilmiyorum ama işe yararsa haber ver canım