Linabebek1 Et kavurma, yoğurtlu makarna üstüne tereyağlı pul biber nane sos, yeşil salata bugün böyle yarına bilmiyorum 🤣
Makarnaasigi usenmedimyaptimbirvelet Benim hamileligim cok zor geciyo kuzum ya esim o yüzden anlayisli..Her ne kadar yemek yapmayi sevmesemde esimi ac birakmaya inanki vicdanim el vermez.Ama yapamıyorum olmuyor..Hem koku hassasiyeti hem kalca kuyruk bel agrisi bu aralar sinüslerimde azmış durumda inan ki kafayi yemek üzereyim..Ah yine dertlendim🥲
Makarnaasigi Dila5 Kız cektigim acilari sancilari bir bilsen😂😂Haftada 2 3 kere yapiyorum esimin sevdigi yemekleri falan..Koku hassasiyetim bir gitsin hincimi cikaricam😂
usenmedimyaptimbirvelet Makarnaasigi geçmiş olsun balım🥹 bende çok ağır gripler atlattım fakat burnum hâlâ açılmadı o kadar zorlanıyorum ki son aylarım,ağırlaştım bacaklarım uyuşuyor felaket yani.. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah da bu çektiğimiz sıkıntılara değsin🫶🏻
Kuzuletta Gamzeeee16 Fırında karışık kızartmayı nasıl yapıyorsunuz acaba? Normal yağda kızartmanın yerini tutuyor mu? Bugün denemek istiyordum bende
Gamzeeee16 Kuzuletta malzemeleri normal yıkayıp kesiyorum baharatlayıp fırına koyuyorum direkt çok güzel oluyor tavsiye ederim bazıları içine salçada koyuyor deneyebilirsin canım güzle oluyor derin yağdaki kızartma kadar ağırda olmuyor hem
Makarnaasigi usenmedimyaptimbirvelet Allah yardımcımız olsun sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım inşallah 🥰❤️
Mincik Mantılı nohutlu çorba ve sarımsakla birlikte kavurduğum ıspanak. üzerine yoğurt ve tereyağı döküyoruz
birminnosannesi_ Patlıcan musakka yanına peynirli erişte Havuç rendeledim içecek olarak da kola içeriz☺️
Ezgikrkl Dila5 Fırında patates yemeği yaptım yanına yoğurt koyarım yeter. Evlilikde en zorlandığım şey yemek yapmak oldu bulaşık yıkamayı seviyorum ama yemek yapmayı sevmiyorum 😀 benimki de değişikmiş🤭
Minikmucizelere Dila5 Un çorbası Patates kızartması Eşim dört oniki olduğu için tek yicem banada yeterli😅