Dila5 Her gün aynı dert yapması bişey değil adını bi koysak gerisi kolay hadi sizin menüleri yazın birbirimize fikir olsun🤩🥰
2022bebeki Dila5 Tavuklu karnabahar graten var bir tek menüde gerisi hayal gücüme kaldı sanırım tikandim🤣
Flyy Dila5 Evet yaa ne yapacagına karar vermek en zor kısmı dolapta mantı vardı onu yapcam bi de corba yaparım tamamdır 👍🏻
Gamzeeee16 Dila5 fırında karışık kızartma ve mercimek çorbası Allah bereket versin hepimizin sofralarına ♥️♥️
Emineedrk Gamzeeee16 aynısını yapmak aklımdan geçti bugün kalktım patates yemeği yaptım yanınada pilavla salata oh miss 😄🥰
Kuzuletta Gamzeeee16 Fırında karışık kızartmayı nasıl yapıyorsunuz acaba? Normal yağda kızartmanın yerini tutuyor mu? Bugün denemek istiyordum bende
Fatma63_41 Sanirim giresunlu eşime urfa yemeklerini alistirarak hata yaptım 🤣🤣 adam şimdi sebze yemeklerini begenmiyor
strawbery Dila5 kuru fasulye bulgur pilavi var bizde hic de sevmem yapacak birsey bulamadim onlari yaptim😂
Makarnaasigi Dila5 Kız cektigim acilari sancilari bir bilsen😂😂Haftada 2 3 kere yapiyorum esimin sevdigi yemekleri falan..Koku hassasiyetim bir gitsin hincimi cikaricam😂
MadameHappy34 Dila5 Ocagi bozulmuş dışarıda yemek yiyemeyem biri olarak hiç bilmiyorum ne yapsam dün pizza ile kurtardım bugün süpriz 😂😂
BEAUTY28 Dila5 dunden etli lahana dolmasi pisirmisim kendim hicc agzima alamadim iysi beni vurdu ama esim oglum yiyor. Hamillejtndemi hilmem tiksiniyorum
Elifdamlayildiz Canım çok mantar istiyordu mantar almıştık mantarlı tavuk sote yapicam sizce yanına ne yapsam😂😂aklımda sadece bu var😝