Haticee68 Kizlar artimed erken gebelik testini kullanan varmi aceba yanlış çıkma payı varmidir doğruluk oranı sizce nedir bilgisi olan yardımcı olabilir mi
ardaada Haticee68 açıkçası ben o dönemde ne marka test aldığımı hatırlamıyorum canım. Tereddütün varsa başka marka bir test daha alıp yap istersen
Haticee68 ardaada anladim canim da bundan 2 hafta önce lan vermiştim negatif kan ama bu marka test pozitif çıktı sabah tekrar yaptım oda pozitif o yüzden emin olamıyorum birazdan farklı marka alıp tekrar denicem
Haticee68 Merve-Muhammed tamam canim eczacıya sorarım varsa alırım olmadı başka marka test alıp tekrar denicem
Haticee68 Allahkahretmesin1 MasaAllah kuzum Rabbım sag salim kucağına almayı nasip etsin farklı marka test aldım birde onu denicem sabah
Haticee68 ummuhan3 valla benim de kafam karıştı canım emin olamadım kaset testte çıkmıyor ama erken gebelikte çıkıyor farklı marka aldım sabah onu denicem insaAllah hayırlı haber alirim bende
Haticee68 Allahkahretmesin1 tekrar yaptım canım predictor early oda pozitif çıktı suan hala şaşkınım insaAllah vardır
Kanarya_4921 Haticee68 kaç tane test yapmışsın olmasaydı inanin ikinci cizgi hiç çıkmazdı gözünüz aydın 😊
rabia2705 Haticee68 ben pazar günü bu markanın testiyle reglime 3 gün kala yaptım silik çıktı pazartesi kan verdi beta hcg 30 çıktı bugün yine kan vereceğim sağlık ocağına değerim artmış mı diye 🥹 bence kan vermelisin
defneveannesii_ Ben genelde internetten predictor marka sipariş vermiştim, kesin sonuç veriyor. Eczaneden de miratech almıştım eczacı onu önermişti.🤗
Haticee68 defneveannesii_ bende yaptım ve pozitif gördüm hala çok şaşkınım canım evdeki testler pozitif kan negatif çıkınca korkuyorum aslında kan vermeye
Haticee68 Kanarya_4921 bende bilmiyorum ki kuzum ya artimed kimisi iyi diyor kimisi kötü emin olamadım birara kan vermiştim negatif olmuştu ama bugünkü dahada net çıktı
Haticee68 rabia2705 bende ayni kuzum bundan 3 tane yaptım hepside hafif silik çıktı sabah farklı marka yaptım onda ise birazdaha net çıktı
defneveannesii_ Haticee68 Gerçekten mii?🥰 Hayırlısı olsun inşallah😇 Bence acilde kan verebilirsin sonuçlar en geç 1-2 saate çıkıyor hem için rahat eder :)