Kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim her hamilenin yaptırdığı tahlilleri istedi Koç hastanesindeki bir doktor omları yaptırdık bu hafta ama hiç memnun kalmadım bu doktordan o kadar pahalı olmasına rağmen pek içim ısınmadı bana içimi rahatlatacak bana sıcak davranacak korkmadan herseyi sorabileceğim Güler yüzlü beni rahatlatan bir doktor lazım takdir edersiniz doktorun içini rahatlatması çok önemli annenin lütfen yardım edin kızlar 😑
Kızlarrrrr lütfen bir doktor Önerin banaaa 🤰🏻😫
Tugcec01 Anadolu yakasında mısın?
Ankara da dr öneriniz varmıdır acabaa??
Koç a gidiyorsan avrupa tarafındasın herhalde şule ve hande hanımlar vardı orda eltim görümcem gidiyordu memnunlardı ama ayrılmışlar galiba ben şuan ermeni hastanesine gidiyorum zeytinburnunda ağavni tezenli var ben çok beğendim çok tatlı bir doktor instagram hesabıda var takip et bak istersen istediğim zaman ulaşıyorum mesajlarıma gün içinde mutlaka dönüş yapıyor ☺️
Azrazerin bebeğim gerçekten içimden geçenleri söyledin Hande hanımı biliyorum hala orda bebegım şule hanıma gidecektim ama amerikadaymıs o yüzden ulkar diye bir doktora gittim memnun kalmadım ağavni tezenliyide tanıyorum teyzem orda iki doğumunuda yaptı hatta ağavni hanımı ona ben bulmuştum lakin oradaki hemşirelerin Doğumdan sonraki tavrı hiç hoşuma gitmemişti teyzem sezaryan yaptı kum torbası koymadılar hemşireler dirsekleriyle doğumdan yeni çıkmış kadının dikişlerine bastırdılar ama ağavni hanımı tanıyorum balım olmadı onamı görünsem balım ya 🤔
tazecikanneee Avrupa yakası balım