Yagmurmert Elif4334 bende 32 haftalık gebeyim. 2 hafta geriden geliyomuş ve sıvı azlığı var. Doktor perinatologa yönlendirdi. Gelişim geriliği denildiğinde acaba bi sıkıntı oluyo mu bebeklerde. Perinatologlar acaba nasıl neyi inceliyolar bilginiz var mı? Tskler.
serenimo Yagmurmert 2 hafta cok önemli değil aslında benimki 33-36 haftalar arasında 400 gr aldığı için az almıştı. Fark 3 haftaya çıktı ordan şüphelendik. Perinatolog kalbinden tutun kordon kan akışlarına amniyotik sıvıya herşeye tek tek bakıyor. Biz bağdat caddesinde fetüs görüntüleme merkezine gitmiştik Mehmet bey işinde cok iyi. İstanbuldaysanız tavsiye ederim
Elif4334 Yagmurmert bebeklerde sıkıntı olduğu için perinatologa yönlendiriyo zaten canım ileri derecelerde anne karnında ölme riski oluyo bebeğin kan akışına bakılıyo sık sık bozulma olduğunda bebeği alıyolar benim öyle oldu herkesin bu şekilde olucak değil tabiki
serenimo Tgcask 36+2 de doktorun söylediği 2260 gr perinatologun söylediği 2300 dü. Yarın tekrar kontrolüm var çarşamba 37. Hafta dolunca alınacak dediler. O süreye kadar sürekli kan ve idrar verip nts ye giriyorum
Tgcask serenimo Benim bebegimin suyu normalmis. Bir de kordondaki kan akisida normal dedi. Bozulma oldugunda sezeryana aliriz dedi. Hersey bu kadar normalken sezeryan demesi beni düşündurdu.O yuzden size bi yazmak istedim. Insallah yavrunuzu sag salim kucaginiza alirsiniz
Yagmurmert serenimo cevabını için teşekkürler. Ben antalyadayım. Doktorum eğitim araştırmaya yönlendirdi. İnş ordada iyi bakarlar.
istanbulluanne serenimo Herkes normal dogurcak diye bi kaide yok canm bosver. Bebeginn sağlığı daha önemli sezeyan ol gitsin. Sağ sağlim kavuşun insalh
zgeAslaner Tgcask bende şeyma hanımın hastasıyım ama bebeğini ve seni etkileyecek bir sıkıntı olmadıktan sonra sezeryan yapmayacağı kanaatindeyim.. tabi belli olmuyor.. bende normal doğum taraftarı diye şeyma hanımı tercih ettim
Tgcask zgeAslaner İnanin bende normal doğum taraftari diye seyma hanimı tercih etmistim. Insallah hakkımızda hayırlisi olur.Kac gundür düşün düşün kafayı yicem. Bebegim su an normal dogum pozisyonunda gözüküyo. Ne yapicam bilmiyorum. Sizde icimi rahatlattiniz tesekkur ederim. En azından ayni doktora gidiyor olmamiz beni mutlu etti.
zgeAslaner Tgcask hiç korkmayın telaşlanmayın inşallah hakkımızda en hayırlısı olur dediğiniz gibi yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz sizinde bebiş normal doğum pozisyonundaysa gününü beklemekten başka yapacak birşey yok siz sakin olur herşey güzel olur inşallah☺️