serenimo 36+2 olmasına rağmen son 2 haftadır toplamda 120 gr aldığı için şüphelenip bağdat caddesinde bir peritanologa gittim. Prof kendisi. Bebekte 3 hafta gelişim geriliği oldugu icin 37. Haftada sezeryan ile alacağız dedi. Israrla normal doğum istersen bekleriz ama %9 riskli dedi. Ölü doğum olabilirmiş tıpta büyük bi oran dedi. Şuan 2250 gr. Çok korkuyorum, herkesten dua bekliyorum sağlıkla gelsin. Benim gibi olan varsa cesaret verici mesajlarınıza ihtiyacım var😔
Elif4334 serenimo 5 hafta gelişim geriliği vardı kızımın suyumun bitme sebebi ile 34+6 da sezaryen ile doğum yaptım 30 haftayla uyumluydu 1545 gr denildi ama 1700 gr doğdu kızım 1 aya yakın kuvezde kaldı çıktı çok şükür ki şimdi 8 ay 12 günlük umarım size umut olur bizim hikayemiz merak ettiğin sorular varsa cevaplayabilirim 😊
Melhaercan serenimo benimkiler tam zamanında 2500 doğdu ikiside korkma allahım büyük bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hersekildé yaşar sen stres yapma ona pozitif enerji yolla
serenimo Elif4334 ay cok tesekkür ederim Allah razı olsun. Bizimki küveze girmez dedi. Sezeryan için sürekli olumsuz yorumlar alıyorum. Vay efendim normal doğum en iyisiymiş doktor beni mi kandırıyomus (gittiğim profun hastaneyle bi ilgisi yok bu arada) sizin gibi yorumlar mutlu ediyo beni
Yagmurmert Elif4334 bende 32 haftalık gebeyim. 2 hafta geriden geliyomuş ve sıvı azlığı var. Doktor perinatologa yönlendirdi. Gelişim geriliği denildiğinde acaba bi sıkıntı oluyo mu bebeklerde. Perinatologlar acaba nasıl neyi inceliyolar bilginiz var mı? Tskler.
Kubik_e serenimo aynıyız 😇 sezeryan normal hiç önemi yok sen ve bebeğin için uygun olan doğum hangisiyse elbette onu tercih etmelisin allah çocuğunu sana bağışlasın 🤗
Elif4334 serenimo herşeyin hayırlısı olsun canım sağ salim gelsin de inşallah bebişler önemli olan o moral bozmak gibi olmasın ama ne normal doğum yapıp sezaryenden çok dikişi olanlar gördüm valla ben şimdi normal doğumların sezaryenden hiçbir farkı yok gözümde tamam zor ama geçici bi durum 2 buçuk hafta sonra ameliyat olan da kimmiş dedim yani ki bide ben çok yürümedim üşengeçlik yaptım canım acıyo diye eğer sürekli yürürsen 1 haftaya hiçbişeyciğin kalmıycak bak gör sakın kimsenin dediklerine kulak asla dediğim gibi merak ettiğin ne varsa sor en ince ayrıntısına kadar cevaplarım 😊😊
serenimo FilizDemir şimdi okudum normalde bütün doğum hikayelerini okurum ama atlamışım. Çok sevindim darısı basıma insallah
FilizDemir serenimo amin inşallah bebeğine güven cnm anne baba miyonsa ondan da olabilir her çocuk 3 4 kilo doğacak diye bişey yok yinede 37 de küçük sayılmıyo sezeryan diyosa yapmanı öneririm riske atma
serenimo FilizDemir evet ikimizde minyonuz ondan olabilir yinede riske atmayın dedi. 37. Hafta erken değil doğru söylüyosunuz. Çok teşekkür ederim🙏🏼
Ecrindemet Kismet bu isler.Hepimizin basina gelebilir.Hic takilma bence.Normal dogum hepimiz isteriz ama olmazsa napalim cocugumuz iyi olsun da Allahin izniyle.Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 😌
esmaozan kuzum hic korkma kilosu fena degl bnmde oyleydi zaten okumussun hikayemi tesekkurler hic stres olma baska skntisi yoksa kilodan hic bisey olmaz Allahn iznyle benmde oyleydi hatta bi ara 4 hafta gerideydi ama masallahi var 2360 dogdu 2 nin altnda kuveze giryor masallah 2 yi gecmis soguk kanli ol dualarim seninle Saglikla kucagina al inş 😉😊
Tgcask serenimo Merhaba bugün ayni sorunla doktor bana da sezeryan dedi. 34 haftalik hamileyim. Karin cevresi 2 hafta geriymis.Benimkinin kilosu 2070 gram. bebeginiz 36 haftada kac kiloydu?
serenimo Tgcask 36+2 de doktorun söylediği 2260 gr perinatologun söylediği 2300 dü. Yarın tekrar kontrolüm var çarşamba 37. Hafta dolunca alınacak dediler. O süreye kadar sürekli kan ve idrar verip nts ye giriyorum