Simoss estagfirullah canım ne özel olck. Usg de 3600 gr görünmesine rağmen 4000 gr doğdu. Özele gidiyodum o zaman 29 yaşındaydım. Suni sancı istedim doktorum 42 den önce vermem dedi. Çatı muayenesi oldum ki tetiklesin, üç gün bekledik gene de gelmedi. Çatı muayenesinde çok zorlanınca doktor sezaryene alalım sen normal doğum olsa da sancısını çekip beni sezaryene alın dersin dedi. Yoksa ben epidural normal doğum istiyodum(prenses doğum da diyolar). Sezaryene gelince çatıdan sonra gelmezse alalım dedi anlaştık sezaryene alındım. Öncesinde odada serum verdiler elimden bitmesine yakın ameliyata alındım. Anestezist yorulmuş gibi kollarını düşür dedi düşürdüm belden iğnemi oldum kıl gibiydi elimden yapılan daha cok acıdı öyle söylim. İki dakika bile olmadan uyuştum zaten doktorum cok güzel uyusmus dedi. Sanırım sonda o ara takıldı ellerini felan bağlıyolar. Benimle konusurlarken çoktan bebişe varmışlar bile:) o ara bir mide bulantısı yaşadım müdahale ettiler seruma ilaç verdiler. Hicbir sey hissetmedim sadece bebiş kilolu diye sanırım cıkardıklarını çekiştirdiklerini hissettim o da ağrıyan bir şey değildi. Ameliyat sonrası bi süre yine uyusuk kalıyosun sonda cıkıyo o esnada. İlk ayağa kalkış biraz zor. On beş gün içerisinde tamamen normal hayatıma döndüm ben