Tqceks ozgegundogdu1903 benim kızım olsaydı adını ya Eliz Gökçe veya Berfin Gökçe koymak istiyordum 🥰 ama erkek 😂😂 belki size fikir olur beğenirseniz 🙏
Smynrzl Balkizin_annesi23 37+1 deyim hala isim bulamadım duru çok istiyordum emzik askısı kıyafet bile aldım duru yazılı ama çevremde kimse beğenmedi ismi başta etkilenmemiştim kararlıydım sonrasında çok etkilendim vazgeçtim şimdi ne isim koyacağım bilmiyorum
Balkizin_annesi23 Smynrzl çocuğun ismi kesinlikle anne babaya birakilmali gerçekten etraftan gelen tepkilere çok etkileniyoruz bana da aynı şeyi yaptılar ama kimseyi dinlemedim 9 ay biz taşıyoruz eşim de sağolsun hiç kırmadı etrafa tepkiyi koydu 😊
AngelKalkan Smynrzl bende duru ismini çok istedim eşim , birkaç kişi felan da beğenmedi şu anlık Eflin : cennete açılan kapı. Bu isme karar verdik 🌺
busrabrbr ozgegundogdu1903 eğer kız olsaydı İpek koyacaktım ben çok tatlı çok kibar geliyor bana 🥰 ama erkek geliyormuş :)
Ftma_hzyfe06 ozgegundogdu1903 Biz eşimle esila meva koymaya karar verdik esila yı o koydu meva yı ben❤️
Asli28 ozgegundogdu1903 Kız ismi bulmak gerçekten zor eşim Ecem istiyor çocuklar güneş olsun diyor ben karismiyorum kura cekelim dedim sanırım ortak olarak Ayşin ismini koyucaz hem fazla duyulmamış bı isim
busbusveduru ozgegundogdu1903 benim ilk kızımın adı Duru, şimdi bir kızımızın daha olacağını öğrendik hem 4 harfli olsun hem de Duruyla anlamları benzesin istiyordum hep. İnci koymayı düşünüyoruz temiz pak anlamı var ikisinin de 🥰 Size de fikir olur belki ❤️
Sadiyes ozgegundogdu1903 of benimde yaa senelerdir kızım olursa eliz ya da leyla diyodum. Leylanın hiç bi anlamı yok kara kara gece demekmiş ondan vazgeçtim. Ama Eliz de nedense bi içime sinmemeye başladı. Off gerçekteen