Petito35 Doğuma bi hafta on gün kala karar vermiştim bende Kızınca sevinince biri seslenince okulda nasıl olur kulağa hoş geliyor mu Anlamı ilerde dalga sorunu yaşar mı diye düşünmekten karar verememiştim Adı Ayza 💜
Iremerol Petito35 ayza ismini ben de cok sevdim ama türk mitolojisinde kötü ruh demekmiş sonradan cok araştırınca öğrendim cok üzülerek vazgectim, hala da isim bulamadım 😔☹️
Aleyna3461 ozgegundogdu1903 ben beril koymayı düşünüyorum onun dışında beren afra mihra inci hüma isimleride aklımda çok hoşuma gidiyor 🥰
ogrencianne35 ozgegundogdu1903 kızımızın adı Lalin bi kızımız daha olursa Lilya düşünüyoruz bi kız daha olursa Lidya 🤣🤣🤣
adenimm_ Yaseemiinnn ay benim adım çok güzel anlamı var ve herkeste olmuyor benimde kızım olacak bana uyumlu olsun diye aymira yada mira falan koyayım diyorum🙈🥰💕
VlknGmze ozgegundogdu1903 MEVA Kuranı Kerim’de Meva adı iki farklı yerde geçer. Secde suresinin 19. ayetine ve Necm suresinin 15. ayetine Anlamida sığınacak yer yurt mesken
qwer890- ozgegundogdu1903 Ben Linda ismini çok beğeniyorum hatta daha önce bir arkadaşa da önermiştim. Şuan çok kişide yok.
Melekg 24 deyiz bizde hiç Bi isim içime sinmiyor eşim Hazal istiyor o olcak herhalde şimdilik adı kız kaldı 😬
ozgegundogdu1903 Dp1234 düşünsenize çocuklarımız okula başlıyor her sınıfta 5 tane aynı isim çok gülünç olur yani bi de herkez aynı ismi koyunca bi anlamı kalmıyor gibime geliyor ben bebişimi isimsiz diye sevmeye devam edeceğim bi süre daha sanırım 😅😅