Duruhilal ozgegundogdu1903 Duru ismini eşimle ben çok sevdik hem anlamı güzel hem de kısa öz ne çok modern ne çok farklı ne de demode. Hepsinin ortası ömür boyu kızıma çok yakışacak bir isim olduğunj düşünüyorum, anlamlı bence tavsiye ederim:)
Fuhen ozgegundogdu1903 ben anlamı güzel manalı isimler seviyorum açıkçası en çok beğendiğim isimler içinde Zeynep var babasının mücevheri demek Aişe var kimseye muhtaç olmayan kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadın demek Betül var namuslu kadın demek öyle bu tarz isimler seviyorum anlamı saçma isimler külfet bebeğinize birisi adıyla büyüsün dediğinde amin diyebilmeli bazıları Ecrin koyuyor anlamı ücret düşünsenize bebeğiniz ücretli büyüsün diyorlar amin diyorusunuz 🤷
defneveannesii_ Fuhen Çok aşk ve kutsal sevgi demek bade, biz araştırdık hep bu isimleri not etmeden önce.😊
annezu ozgegundogdu1903 merhaba benim ismim Zülâl ,kendimi bildiğim andan beri ismimi çok severim. Bir kere de olsun keşke ismim şu olsaydı demedim 🙈 Şimdi bir kızım olacak ve bende isim bulmakta çok zorlanıyorum, insanlar yadırgamasa yine kendi ismimi koymayı isterim 😂
Zehrasimralina ozgegundogdu1903 evet kızımın adını simra lina koyacaktım sonra babamız asel lina isteyince değiştirdik😊
ozgegundogdu1903 Dp1234 düşünsenize çocuklarımız okula başlıyor her sınıfta 5 tane aynı isim çok gülünç olur yani bi de herkez aynı ismi koyunca bi anlamı kalmıyor gibime geliyor ben bebişimi isimsiz diye sevmeye devam edeceğim bi süre daha sanırım 😅😅
SsSonguS 3kuzuAnnesiyim Tümay isminin anlamı dolunay. Öte yandan Tümay ismi kıymetli taşlar ve cevherler anlamına da geliyormuş. Tümay ismine sahip olan kişiler altın gibi kalbe sahip olurlar ve sevilen kişiler arasında yer alırlar. Tümay İsmi caizmiş canımm😇
Bussy_ Zühre, zülal , Ayza, Berra 😇 hoş bende kendi kızıma henüz içime sinen bi isim bulamadım bunlarda çevremdeki isimler 🥲