Fundaaaaa Lazz61 hahaha yok yok korkma 😂 geçmişsin sen 27’yi başta göstermedi bizimki sonra da gizlemiş kendisini sanırım 🥴 benimde ilk oğlan bir havalara uçtuk ama yanlış uçuşmuş 🤣
defneveannesii_ Merhabaa💕 Biz eşimle kızımız olursa eğer; Efnan Eliz Tuana Duru Güneş Bade gibi isimlerden birini istiyoruz nasipse❤️
sirininannesi Dilan72 bi kızım var şirin şimdi ikinci kız geliyor hep narin olsun dedim ama soğuttular beni tekrar ısınmaya çalışıyorum 🥰
sirininannesi Anush evet evet yaygın değil bana çok zarif geliyor ama herkesmi beğenmez üzdüler beni 😃
Mercan1994 ozgegundogdu1903 neva olabilir yada efnan hem efnanın anlamı da güzel cennette ki güzel gözlü kızın adı diye geçiyor ben neva koyacağım eğer cinsiyeti kız ise bebeğimin
Lolo3434 ozgegundogdu1903 vallaha istediğim ismi kızıma koydum eger tekrar bir kızım olursa bende böyle kara kara ne koyacağım diye düşünüyordum kaynanam da Esila olsun mu kız olursa dedi bende tamam dedim şuanki fikrimiz kız olursa Esila ablasının adı Ecem su 🥰♥️🍀 fikir olsun saglıcakla alalım kucagımıza