mervebyz Doğa Koyacagım kızımın adını Doğa Beyaz😍 bence illa cok alengirli bişey olması gerekmıyor,ınsanın aklına bıle gelmıyo coğu ısımler, bilmem kimşn kızının adı neydiii yaaa neydiiii degısık bıseydı😂😂
BenMia mervebyz ben de doğaya karar vermiştim isimden soğuttular beni, isme karar verince kimseye söylemeyi düşünmüyorum her kafadan bir ses çıkıyor kendi çocukların koymadıkları ismi bana öneriyorlar 😅😅 ben de sen koysaydın diyorum😅😅
Selmanur10 ozgegundogdu1903 Ay evet ya ben de karar veremiyorum erkek ismi kolaydı da kız olunca çok kararsız kaldık eşim BENGİSU istiyor bir de benim istediğim birsey oldun iki isim diyor ama Bengisunun yanına yakışan ne olur bulamadim çok kararsızım 🙄🤭
ozgegundogdu1903 Selmanur10 evet erkek ismi daha kolay oğlum olsaydı ismini Yaman koyabilirdim bende 😍 hepimiz bi gün içimize sinen isimleri bulacağız inşallah 🙏🏻
Ozgeugi ozgegundogdu1903 Çok uzun yıllar önce bir isim duymuştum ve bir kizim olursa mutlaka bu ismi koyacağım demistim 😊 ikinci hamileligim ilkide erkek simdide yine bir oğlum olacak o yuzden kismet olmadi 😊 Belki begenirsin ilgini ceker MEVSİM ismi beni cok etkilemisti çok az sayida bu ismi kullanan var, bana çok özel çok güzel geliyor ❤
ozgegundogdu1903 Ozgeugi en azından kendinizine özgü bi isim daha önce hiç kimsede duymadım cok hoş 😍🌸
Ozgeugi ozgegundogdu1903 Evet bende 15 sene önce duymuştum, o zamandan beri birdaha hic duymadim hic karsilasmadim bu isimle 😊 Hatta bebegimin cinsiyeti netlesene kadar kimseye soylemedim yayilmasin diye 🙈 Sana kismetmis paylasmak 😊😊
ozgegundogdu1903 Simosunannesi ayy Mihrimah çok asil bi isim değil mi böyle insanın ağzı dolu dolu söyleyesi geliyor ama biz biraz daha kısa bi isim düşünüyoruz fikriniz için teşekkürler 🌸😍
ozgegundogdu1903 arelbaby bende hamileliğimin ilk zamanlarında sadece Mila düşünmüştüm cevremdekiler köpek çağırır gibi bu ne dedi ve çok sinir olarak soğudum sonra dalga gecerler diye 🥲
arelbaby ozgegundogdu1903 benimde oğlum olacak arel isityordum herkes ariel diye dalga geçmişti ama benim içime sinen isim oydu ben ne koyarsam onu söyleyeceksiniz dedim :) isim konusunu kimseye sormadan karar verdim sonra bu benim çocuğum anne ve babası ne beğenirse o olacak :)