mistocookie ozgegundogdu1903 bana baştan kız dedi doktorum İpek koyacaktım. Meğer erkekmiş🤣 İpek cok tatlı♥️
Merveee_56 ozgegundogdu1903 ben Aden lina koyucam anlamında çok güzel Aden:Cennet bahçesi demek Lina: yumuşak hurma demek (yumuşak huylu olurmuş bu isimdeki çocuklar)
[silindi] ozgegundogdu1903 Benimde kızım olacak karar veremedim hâlâ ama 4 ismi çok beğendim 1.Hüma 2.betül 3.talya 4.hafsa
SsSonguS 3kuzuAnnesiyim Tümay isminin anlamı dolunay. Öte yandan Tümay ismi kıymetli taşlar ve cevherler anlamına da geliyormuş. Tümay ismine sahip olan kişiler altın gibi kalbe sahip olurlar ve sevilen kişiler arasında yer alırlar. Tümay İsmi caizmiş canımm😇
Elfeskc ozgegundogdu1903 valla ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kızda olsa erkek de olsa Ekin koyucam dedim ilk aklıma gelen isim oydu kafam karışmasın diye de bidaha araştırmadım inşallah kızıma koyucam ismini 1 bucuk ay sonra ☺️
Ekka ozgegundogdu1903 Burcu koyacağız.. günün modern çok çevredeki isimlerden olsun istemedik güzel koku hoş koku anlamına geliyor bizim içimize sindi 🥰
Kpnk22 Hazan_yeli25 benim adım da şüheda ve ismimi taşıdığımu düşünüyorum benimde kızım olcak kararsız olmakla birlikte raşel düşünüyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor 🫢 Eyşan ismi de hoşuma gidiyor
Simosunannesi ozgegundogdu1903 Mihrimah Sultan koyacağız nasipse fikir olsun çok asil🥰ilk kızımda Fatma Simay,Amine Miray tarzı aklımdaydı ama birden içime sıcaklığıyla geldi bu isim🥰
ozgegundogdu1903 Simosunannesi ayy Mihrimah çok asil bi isim değil mi böyle insanın ağzı dolu dolu söyleyesi geliyor ama biz biraz daha kısa bi isim düşünüyoruz fikriniz için teşekkürler 🌸😍