• Gebelik
  • Rahmi kalp şeklinde olan gebeler

Çocuk planlamadan önce genel kadın doguma gittim Dr vajinal muayene etti yumurtalıkların çok iyi rahmin kalp seklinde ama bu sorun değil dedi. 6 ay sonrada hamile kaldım şuan 22+5 günlüğüm rahmin kalp şeklinde olması sorun mu hamile kaldıktan sonra gittiğim doktor rahmimin kalp şeklinde olduğunu bilmiyor ne gibi bir sorun olabilir

Dlkuzn banada öyle denildi sekiz haftalık hamileyim. Bi sorun yaşadınmı bugüne kadar nasıl geçiyor hamileliğin merak ettim

Dlkuzn canım benimde öyleymiş yaratilis olarak Allah bizimde bir organımızi böyle yaratmayı uygun görmüş.. doktorum bı sorun olmadığını söyledi bana da .. eminim tek degilizdir..🤭🌸

Dlkuzn Bana da öyle demişti doktorcum şuan 36 haftalığız elhamdülillah bir sıkıntı yok 🫠

Sevgi56 hicbi sorunum yok çok şükür ama yarın rabdevum var doktoruma rahim yapimin kalp şeklinde olduğunu bı söylicem bakalım o ne dicek.

Sevgi56 hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle sağlıcakla doğdu. Minnaklarimiz

Burda yazılanları gördüm de fark ettim benimde rahmimin kalp şeklinde olduğu aklıma geldi.visn telaş yaptım

Sevgi56 yok kuzum çok şükür bi sorun yaşamadım şimdiye kadar her şey normal seyrinde devam ediyor 😊

blacklil inşallah benimde öyle olur, sağ salim kucağına al sende canım 🥰🌸

Benimde kalp şeklinde 30. Haftamdayım doktorum 32 ye kadar bebek dönmezse sezeryan dedi bebek dönmekte zorluk çekicekmiş