babymomy12 Ovgusss evet evet ama milletin ağzı var ki daha dur o zamanlar yeni geliyor diyorlar sağolsunlar 🥲🙄 31 im bu arada
Skrn1 2Meyve- yürümek zor yatakta dönmek zor mideme ekşi su geliyor bide annem bugün biraz kafamı karıştırdı sanki karnın biraz aşşağıda diyor zaten makat gelişliyiz hala dönmedik 🫠
Kubrabsyg45 32+2 bende 🙋 tek sorunum bebek 2 gündür çok ama çok toplanıyor biryerde. Geçmiyor da uzun süre. Nedeni nedir bilmiyorum yaşayan var mı ? Sertlik geçici alıştım da bu toplanma olayı bitirdi beni
Pnr60 30+5 uykusuzluk bel ağrısı şişkinlik karnım taş gibi oluyor saniyelik ama rahatsız edici 🚾 sorunu malum yatakta sağa sola dönüp rahat pozisyon arama ohoo artıyor sanki hergün birşeyler 😂
deryaumay20 2Meyve- bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı arada kaşık ağrısı şimdi başlayan sol ön kaburga acısı ama iyiyim şükür 🥲
Ada-Uras-Asya 2Meyve- 30+3 ama çok zor bel ağrısı kasık ağrısı dün akşam 7 ile 12 arası hastanedeydik tansiyon 9-5 düşük bir türlü yükselmiyordu kan değerleri düşmüş karbonhidrat yükselmiş rabbim yardım etsin 13 Mart sezeryan tarihi ama doktorum beklemez 3 Mart alıcaz dedi bebeğin suyu fazla
Sevinc_musti Ada-Uras-Asya bizde 10 dk sonra 30+4 olucaz 🙏🏻 benimde demir değerlerim düşmüş 2 aydır yükselmesini bekliyorum şuan yediklerime ve ilaç kullanma sürelerimi daha dikkat ediyorum benimde 10 Mart için gün verildi bakalım sezeryan yada normal doğum mu olucak belli değil şuan için
Sevinc_musti Cerennceren merhaba bizde 30+4 sertleşme oluyor ve hareketlerim kısıtlandı artık çok çabuk yoruluyorum geceleri sırt ayak ağrılarım ve kasılmalarım var uyuyamıyorum o yüzden gündüzleri sürekli uyku modundayım çok acıkıyorum ve mide yanmam var 🥲
Cerennceren Sevinc_musti Aynı bendeee sertleşme için doktorunuz bir şey dedimi benimki pek üstünde durmadı
burcuozcann 32+2 benimde kaşıntım oluyor burun kanaması hareket etmede zorluk karın çatlakları Allah ne verdiyse var sağlıkla gelsin inşallah tüm bebekler
Ada-Uras-Asya Sevinc_musti bizde şimdi 30+4 olduk bat da 18 Haziran mı benim 4.sezeryan olduğu için 38 haftayı geçmemesi lazım ama şu fazlalığı war diye 37 de alıcaz dedi hayırlısı artık
Sevinc_musti Cerennceren ben şuan da sormadım olup geçiyor rahat oturmaya yada uzanmaya çalışıyorum olunca uzun sürmüyor o yüzden yada bi şeye kızıp sinirlenirsem olduğunu da farkettim sanki
Deniz3440 Benim bugün kontrolüm vardı aşırı ödem var ellerimde bacaklarımda 31 haftalığım .aranızda yaşayan varmı ne yapmam gerek şişlikten yürüyemez hale geldim artık 😩çok iştahım yok dikkat etmeyese çalışıyorum ama ne yapıcam şaşırdım kaldım😏
bebek_firarda Sertleşme bende de oluyo bazen nefes alamıyorum sanıyorum. Bide bu gün regl olcakmışım gibi hissediyorum ama normalmiş. Mide bulantısı oluyo yemek yedikten sonra ama bi saate felan geçiyo. Yatakta dönemiyorum, say say bitmiyo😂
Summerwine 2Meyve- aşırı derecede ağrım var özellikle üst bacak ve kalça kemiklerinde.Magnezyumum bitmişti 1 haftadır kendi doktoruma yazdiririm diye sağlık ocağında yazdirmadim megersem ne kurtarıcı şeymiş
Beyzafd 2Meyve- kizlar 33 haftalik oldum ama ara ara batmalar geliyor ya normal mi ben mi doğuracak hissi aliyorum anlamadim erken gelme korkusu başladı şu 1 ay 1 hafta da geçseydi hayirlisiyla ya